Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti elvárjátok, hogy a barátnőtök minden nap szépen kicsinosítsa (smink meg ilyenek) magát, vagy elég ha csak alkalmanként pl. :ha bulizni vagy étterembe mentek?
Figyelt kérdés
Sajnos az én barátom elvárja,pedig nem nagyon szeretem magam minden nap sminkelni.2013. dec. 30. 18:57
11/14 anonim válasza:
Én egyáltalán nem várom el viszont barátnőm kicsit szerintem hozzá van szokva, csinosítsa magát szinte minden nap. De szerintem egyáltalán nem szüksége. Ha valaki szeret annak nem számít !
12/14 anonim válasza:
Én nem várom el, de van annyira igényes önmagára a barátnőm h sminkel általában. Mint ahogy én is vagyok olyan igényes h megborotválkozok minden reggel, stb.
13/14 anonim válasza:
a mindennapi borotválkozás nem igényesség kérdése, hanem szokás kérdése (ki milyen arcszőrzetet visel, mi áll jól neki stb...) pl ha valaki borostát hord, vagy szakállat, attól még nem lesz igénytelen.
14/14 anonim válasza:
exemnek fel sem tűnt, ha ki vagyok sminkelve... olyan is volt, hogy Kleopátra szemeket csináltam, és csak a találkozó közepén vette észre XD meg olyan is volt, hogy elmentünk inni a közös barátainkkal, és nem volt már idő sminkelni. megkérdeztem, hogy nem baj-e, hogy egy bulira nem sminkkel megyek. azt mondta, hogy: őszintén, mi a különbség a smink és a nem smink között?
szóval ja...
a mostani párom szerint mindenhogy szép vagyok, de ő szereti, ha ki van húzva a szemem, mert szerinte akkor nagyon szépen tudok nézni :)
én szeretem kisminkelni magamat, de a reggeli rohanásban sosincs időm kb :D így marad a bulikra, hétvégére, meg akkor, ha nincs első órám és könnyebben fel tudok kelni :P
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!