Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megcsal a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a barátnőm?

Figyelt kérdés
ma is megkérdezem hogy nem találkozunk-e de aztmondta hogy nem mer mással találkozik, egy másik fiú akit ő csak a "tesójának" nevez, de folyton vele lóg helyettem és nagyon féltékeny vagyok, ma is egész nap vele beszélt még skype-on is, nekem meg alig-alig válaszolt

2013. dec. 29. 22:56
1 2
 11/14 anonim válasza:
Akkor szerintem dobd, ne pazarold rá az időd és keríts egy "szűz" lányt.Általában bennünk 70 százalékba meglehet bizní hogy nem csalnak meg mert az első az eslő XD de ott a 30 százalék is :D
2013. dec. 29. 23:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen, de benne van a pakliban. Ilyenkor általában két dolgot művelnek:

1. vagy magasról elkezd leszarni téged

2. feltűnően többet igyekszik foglalkozni veled. Mindezt azért, mert b assza a lelkiismerete. (mármint ha megcsal/t)

Szóval óvatosan és lég résen. Ott vernek át mások, ahol a leggyengébb pontod van. Én 16 éves lányban sosem bíznék teljesen.

2013. dec. 29. 23:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Én ebben a helyzetben egész egyszerűen megkértem,hogy mutasson meg egy beszélgetést. elvileg nincs oka titkolózni a beszélgetést meg úgysem tudja befolyásolni ha akkor kéred meg amikor ott vagy a gép mellett te is. Ha nemet mond az gáz, nekem nem mondott nemet és nem is volt semmi olyan a beszélgetésben de legalább azóta nyugodt vagyok! Érvelhetsz azzal ,hogy nagyon ritka az ilyen fiú lány barátság és ahhoz,hogy ezt el tudd fogadni maximálisan látnod kell egy ilyen beszélgetést hogy mégis miről beszélnek egész nap mert ez akár gyanús is lehet. Azért mondom csak mert nekem bevált de ez nem jelent semmit...igazából te tudod ,hogy egy ilyen kérésre mit reagálna a barátnőd. Sok sikert
2013. dec. 30. 00:17
 14/14 anonim ***** válasza:

na figy, eleg sok csaj baratom van,

ha baratjaval beszel a csaj nem en dominalok a szoveg mennyisegben, esetleg ha sztorizok. ha mar velem tobbet beszel, akkor v masolja amit te irtal es nem tetszik neki, vagy mar jobban erdekli a mi hulyeskedesunk, mint a kapcsid.

ha pl nalam alszik is beszel a pasijaval, elmondja h igen itt van stb, ez egy jo kapcsi, de ha mar kamuzik stb megette a fene.

meg amit irtal h neked alig, a gyerekkel egesznap, ilyen nincs, legalabbis nalam.

remelem segit vmi.

2013. dec. 30. 03:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!