Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a barátnőm?
Figyelt kérdés
ma is megkérdezem hogy nem találkozunk-e de aztmondta hogy nem mer mással találkozik, egy másik fiú akit ő csak a "tesójának" nevez, de folyton vele lóg helyettem és nagyon féltékeny vagyok, ma is egész nap vele beszélt még skype-on is, nekem meg alig-alig válaszolt2013. dec. 29. 22:56
1/14 anonim válasza:
Hello ,erre csak azt tudom mondani hogy amikor megy akkor próbáld őtetet észrevétlenül követni.Aztán a végén kiderül.Vagy ismerkedj meg a tesójával.Ha kifogásokba fog rejtőzködni akkor tutit a szeretője! Sok sikert!
2/14 anonim válasza:
Lehetséges bár nem túl valószínű, akkor biztos nem az orrod előtt csinálná.
3/14 anonim válasza:
nem feltétlen csal meg, de a másik fiú fontosabb neki, mint te. szóval szerintem ne pazarold rá az időd.. hány évesek vagytok?
5/14 A kérdező kommentje:
félreértetted, igazából nem a tesója én ezt tudom, csak ők egymást annak nevezik mert olyan jól elvannak, csak "barátok" elvileg :/
2013. dec. 29. 22:58
6/14 A kérdező kommentje:
17 vagyok, ő 16
2013. dec. 29. 22:58
7/14 anonim válasza:
velem is ez volt.. karácsony előtt 1 nappal dobott is a kis kur*va.. hagyd ott a francba
8/14 A kérdező kommentje:
hát pedig 2 hete még nagyon mondogatta hogy egymásnak vagyunk teremtve, meg hogy mennyire szeret...
hát jó holnap beszélek vele, aztán meglátom milesz, kösz a válaszokat :)
2013. dec. 29. 23:01
9/14 anonim válasza:
velem is az volt.. szinte egyik napról a másikra... aztán 1 hétig birtam és dobott is.. majd nyomja a tipikus szöveget figyeld meg...
10/14 A kérdező kommentje:
sajnálom, ami veletek történt, azért remélem ezt tényleg csak én értem félre és tényleg csak "barátok", inkább égessem le magam de megmaradjon minthogy elveszitsem
2013. dec. 29. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!