Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok egy fél-cigán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy fél-cigány lányba. Tiszta, rendes leényzó. A családom egyrésze ellenzi a kapcsolatunkat. Mir tegyek?

Figyelt kérdés
Munkája gyors, precíz.Milyenek lesznek a gyermekeink?
2013. dec. 29. 21:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia!Ne ítélj el,azért amit írok,de szerintem a családod csakis a legjobbat szeretné neked.Megértelek,mert nem te döntesz arról,hogy kibe szeretsz bele.Tudom nehéz döntés,de szerintem felejtsd el.Elhiszem hogy a lány tisztességes,és szeret téged,de a családja kúltúrája előbb utóbb kinyírná a kapcsolatotokat.Csak gondolj bele:másfajta kúltúra,másfajta szokások,sztereótípiák.Te nem vagy tisztában azzal,hogy náluk milyen szokások vannak.Az egész karrieredet felkellene adnod,a családod teljesen kikészülne.Ezután jönnének a veszekedések,aztán a szakítás,és utána jönnél csak rá,hogy tönkrement az életed.Nem akarlak befolyásolni,de szerintem a lányt és téged is tönkretennének a körülmények.
2014. jan. 2. 23:36
 12/13 anonim válasza:
Hat eskuszom besirok egyeseken.en is felcigany vagyok, de ezt senki sem mondana meg rolam.anyukam teljesen normalis ember es hozzatennem hogy szuleszno es igen,cigany.a szuleszeten mindenki imadja mert o a legkedvesebb.apukam magyar es egy rendezett tiszta nagy lakasban elunk.rolam senki nem mondana meg hogy felcigany vagyok.a kerdezo kommentjei alapjan pedig ugy gondolom hogy ez a lany is hasonlo lehet.mi peldaul anyukam csaladjaval nem tartjuk a kapcsolatot.a viselkedesem egyaltalan nem ciganyos sot..nem ertem miert kell elitelni ilyenert embereket....(ekezetekert bocsi,telo)
2015. máj. 12. 14:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Azóta mizu veletek kérdező?
2016. dec. 10. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!