Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis miért ez a férfiideál mostanság?
Remélem, hogy nem az a bajod azokkal a fiúkkal, hogy nem olyan sportosak. A divatmajmokat én se szeretem, de:
" miért jó egy csajnak ha a csávója vékonyabb nála"
Miért baj az, ha a fiú sovány?????
14-essel értek egyet, de nagyon
Érdekes, én is "jó csaj" vagyok (azért tettem idézőjelbe, mert szerintem ez degradáló kifejezés)..inkább úgy fogalmaznék, hogy a külső szemlélő számára nem vagyok kellemetlen jelenség, mégsem állok le egyetlen egy ilyen "fiúval" sem, mivel több eszem van annál, hogy egy nem az én értelmi szintemen lévő, saját gondolkodásmóddal nem rendelkező fiúcskával járjak... Nagyon- nagyon sok lány létezik, aki csinos, szép és okos, és leginkább az utoljára említett tulajdonsága miatt, nem egy ilyen divatmajom oldalán fogod látni. :) Sőt, azt is megkockáztatom, hogy az ilyen lányoknak nincs általában barátjuk, mert ők nem rohannak oda rögtön akárki fiához, aki kicsit is 'népszerűbb'. Bár egy ilyen általad leírt fiú csak a hülyék körében népszerű úgyis. Ergo kár idegesítened magad, voltak, vannak és lesznek is mindig üresfejű 16-17 éves kölykök, akik az éppen hódító "divathullámmal" sodródnak.
Kérdező!
Most ez a divat, és ez a trendy.
Igaza volt a pár bejegyzéssel előttem hozzászólónak. Ha szeretnéd, hogy belekerülj a sodrásba, akkor cselekedj úgy, mint a többiek.
Ha ez ellenedre van, akkor maradj meg olyannak amilyen vagy, és elégedj meg a kisebbséggel. Bár, nem hinném, hogy jelenleg a fiatalok nagy része úgy öltözne, mint ahogy azt te elképzeled. Szerintem a fiatalok csak kis %-a öltözködik így, csak neked ez tűnik fel. Szóval ne másba keresd a hibát, hogy miért nincs csajod! Légy tökös, és menj oda párhoz! Arra ne várja, hogy majd valaki megkéri a kezedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!