Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális szabadságigény, elvárás?
A barátom szerint én állandóan lekorlátozom őt, nem hagyok elég szabad teret neki.
A kiindulási helyzetünk: mindketten egyetemisták(22F-21L) vagyunk, Ő vidéki, van egy lakása Pesten.
Csütörtökön megy haza, általában vasárnap este, vagy hétfőn jön fel. Többi 3 nap: egy haverok (változó hogy melyik társaság, többféle) egy szakmai program (1 órás megbeszélés másokkal egyetemi programszervezésről majd kocsmázás), vagy tanulás...ez mind hajnalig tart, ha én ott vagyok nála ilyenkor már alszom (másszóval sosem alszunk (el) együtt), én suli mellett diákmunkázom szóval néha igencsak korán kell felkelnem. Néha kértem hogy maradjon már itt pénteken esetleg, hogy lehessen valami nagyobb programunk (általában negyedévente egy mozi, meg két-három hetente egy vacsora fér csak bele) de nem, mert várják a szülei, az utolsó órája után az első vonattal siet haza, és én hogy nem tudom megérteni, hogy nem lehet ÁLLANDÓAN, 0-24 csak velem. (?!)
Most vizsgaidőszak van: 1-1,5 hetente jön fel, vizsgázik, találkozunk (mert épp ráér, én alkalmazkodjak, hiszen én úgyis pesten vagyok, csak 50 perc míg beérek a városba) majd megy haza.
Karácsony külön, utoljára dec 20. körül találkoztunk, tudtam hogy feljön 31-én jupiii, szilveszterkor legalább együtt leszünk. Hát sajnos nem, máshova megy (haverhoz, kizárólag egyedül) de napközben találkozhatunk 1-2 órára ha bemegyek, aztán megy haza, de ne aggódjak 14.-én jön már vissza.
Mikor ezt így szépen elmondta, hát kicsit hallgattam, majd mondtam hogy oké, akkor legalább találkozunk...
kérdezte hogy talán gond hogy nem együtt leszünk este, mondtam, hogy persze, szomorú vagyok, mert szerettem volna együtt lenni, de minden ok, tudom hogy neki a buliról szól, csak kár h nem együtt megyünk akárhova...
Teljesen felhúzta magát, hogy nekem semmi sem elég, miért ilyen nagyok az igényeim, most egész este szrul fogja magát érezni emiatt. Most 2 napra rá jelezte hogy nem igazán tetszem így neki, hogy lekorlátozom, meg hogy több szabad tér járna neki, fogjam már vissza a nagy igényeim.
Igazából csak egy kis infot szeretnék, vagy tapasztalatot, hogy ez másoknál is így megy, jogos ez, tényleg ezek az alapigények? Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy hol vártam el túl sokat.
Köszi. :)
Persze
egy szexkapcsolatban teljesen normális elvárás
az normális hogy meg adjátok egymásnak a szabadságot! de viszont az hogy vele akarsz lenni egy kicsit és ezen ennyire berágni na az agnormális!
csak óvatosan! nehogy eggyoldalú legyen a kapcsolat!
és véleményem szerint az hogy ilyen keveset találkoztok nem is igazán ad értelmet ennek az egésznek!
eggyàltalán mióta vagytok eggyütt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!