Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 éve vagyunk együtt, 3 éve vagyunk házasok és van egy 7 hetes kisfiúnk. 26 évesek vagyunk mind a ketten. Azt mondja szeret engem, de én ezt nem érzem annyira amennyire szeretném. Szeret engem még a férjem?
Szia!
Valahol hallottam egyszer, hogy nem úgy kell szeretni a másikat, ahogy nekem jó, hanem ahogy neki. Tehát mivel nem egyformán kommunikáltok érzelmileg, mindkettőtökben hiányérzet marad. Szerintem meg kellene próbálnotok (mindkettőtöknek!) a másik igényei szerint szeretni a másikat, mert akkor elégítitek ki a másik szükségletét (ha úgy szeretek valakit, ahogy nekem jó, az egyfajta önzés - bocs a kifejezésért).
Nálunk is én vagyok a bújós, a pasim mindent megtesz értem (pl munkát elvégez, elintéz dolgokat nekem, stb). Mi úgy próbálunk meglenni - eddig nagyon jól működik - , hogy ő bújik, kedveskedik, simogat, én meg segítek neki, amit tudok, megteszek olyasmit, amire tudja, hogy lusta lennék, meg utálom, de neki megteszem. Így most mindkettőnknek jó.
Tudom, már hol olvastam. Valami Szeretetnyelv című könyv, pontosan nem tudom a címet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!