Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom mindíg megaláz!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom mindíg megaláz! Mindíg az van, amit ő akar, ha csinál vmit, ami nekem rosszul esik és besértődök, akkor ő is besértődik és nem szól hozzám! A semmiért! Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Rosszul esik,mert pl ő simán elmehet csavarogni (mert besértődik ha nem engedném el)de én már nem mehetek (mert ha elmennék besértődik és nem szólna hozzám! 1 éve vagyunk együtt ezalatt elmentem 1x bulizni,de előtte mondta hogy nyugodtan menjek bármikor..elmentem..másnap szakított velem! De ő 1 év alatt 2x vitt bulizni,aztis az elején,hogy mutassa,hogy ő milyen jófej. 28 éves, ő "nem szeret bulizni"!Sokszor bebunkozik a semmiért.Ha nekem van okom megsértődni, akkor ő csak azért is megsértődik,és nem szól hozzám. Magyarul, ha én bedurcizok,akkor ő is, de nemtudja hogy miért!Ilyenkor ha hívom nem veszi fel,ha írok neki nem válaszol! Kérlek titeket,hogy ne mondjátok,hogy hagyjam ott,mert azonnal öngyilkos lennék! Egyszer szétmentünk 2 napra, csak gyógyszereken élek!Hogyan lehetne ezt a helyzetet visszafordítani amiben most vagyok?Sajnos nem bírom ki,hogy hogyha összeveszünk,akkor ne keressem. Hívogatom egész nap,bár mindíg sikertelenül,mert nem veszi fel! Ha egyszer szakítunk,tuti hogy...
2009. nov. 27. 19:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Lehet vmiért nem elégedett veled.Kérdezd meg tőle.

Én is ilyen voltam az exemmel,állandóan beszólogattam meg lehurrogtam mert nem felelt meg az igényeimnek,és bunkóztam vele.

Mostmár megismertem a jelenlegi csajomat és vele teljesen más vagyok.

22F

2009. nov. 28. 00:12
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát, ez a pszichológiai függőség.Én beszélnék egy szakemberrel, ő mégiscsak kívülről, objektíven látja a dolgokat.De:fiatal vagy még arra, hogy mindent elviselj, szerelem ide vagy oda.Kitartást kívánok és jó döntéseket!
2009. nov. 28. 10:29
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2009. nov. 28. 11:41
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia.Én épp most írtam ki egy kérdést amire hasonló kérdésként kiadta a tiédet.Nálunk is előfordult néha ilyen.Én azt javaslom hogy beszéld meg vele.Ha a te barátod jobban tűri az ilyet mint az enyém.Én ilyenkor mindig egyre sz@rabb helyzetbe kerülök de azért újra meg újra próbálkozok.Ha megbeszéled vele szerintem jobb lesz.Ígértesd meg vele hogy nem vesztek többet össze olyan dolgokon amin felesleges.Mond el neki hogy te nem olyan kapcsolatot akarsz ami mindig egyre rosszabb (ez végülis utalás a szakításra de ha szeret rögtön mondani fogja hogy ne haragudj rá mert ...... volt és megölel:) nálunk ez néha bejön).

ÉS még annyit hogy szerintem ne chatelj mert chaten olyanok vannak fent akik csajozni akarnak és szerintem ez nem olyan tisztességes dolog a pároddal szemben (márha ő nem csinál ilyeneket).

Jah meg volt már olyan is amikor úgy beszélgettem a párommal mintha a haverom lenne.Megbeszéltük h jó lenne úgy beszélni vele mintha haver lenne és azt mondta hogy ok.Aztán szépen elmondtam a "haveromnak" hogy mit nem szeretek...És ő megváltozott...:)

Sok sikert!Hajrá 15/l

2009. nov. 28. 21:03
 15/19 anonim ***** válasza:

szia

hasonló volt velem is, két hete elegem lett, volt más baj is és szakítottam. pedig szeretem. ti együtt vagytok még? vagy mi lett ebből?

2013. okt. 14. 23:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Én voltam az első oldalon a 18 éves sorstárs. Azóta majdnem 4 év telt el, mi még mindig együtt vagyunk, a barátom megváltozott, tök normális lett, jobban szeretjük egymást, mint valaha. Nem tudnám megmondani mitől lett jobb, talán csak felnőttünk mindketten és tudjuk kezelni egymást és a különböző helyzeteket. Én rengeteget nyeltem és sírtam miatta, de végig kitartottam és meglett az eredménye.
2013. okt. 15. 19:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Mondjuk nektek azért ott volt az a két és fél év. Végig ilyen volt? Én szakítttam, gondoltam ha szeret úgyis jön amkd ez volt 2 hete kb néha írt h szeret de nem jött talizni meg semmi. 5 napja nem is beszéltünk

2013. okt. 16. 06:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát igen, az én barátom kb 3 évig volt ilyen, utána fokozatosan elkezdett megváltozni, lehet, hogy rájött, hogy elveszíthet, pedig én soha nem szakítottam. Sokszor gondoltam én is, hogy nem bírom tovább és jogos is lett volna, ha otthagyom, úgyhogy megértelek téged is, nem lehet a végtelenségig tűrni és tűrni, főleg, mert nincs rá garancia, hogy meg fog változni az illető. Nekem szerencsém volt, remélem neked is az lesz és a te barátod is rájön, hogy elcseszte. Ha meg nem, akkor nem veszítesz semmit, csak megkíméled magad a sok fájdalomtól. Ti mennyi ideje vagytok együtt?
2013. okt. 17. 16:01
 19/19 anonim ***** válasza:
17es vagyok, mi 8 hónapot voltunk.
2013. okt. 17. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!