Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom átvészelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom átvészelni a karácsonyt?

Figyelt kérdés
A karácsony árnyoldalai: Magány és stressz az ünnepek alatt. Sokaknak a karácsony és a szilveszter az év legszomorúbb időszaka, mert sajnos egyedül maradtak, nincsen kivel ünnepelniük.A magányos emberek között ilyenkor sokan öngyilkosságot követnek el, mert nem bírják elviselni, hogy magukra maradtak.
2009. nov. 27. 19:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha ennyire rottyon vagy írd meg a címed küldünk kötelet.
2009. nov. 28. 14:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Énis pont most maradtam egyedül.Előre rettegek a karácsonytól,de leginkább a szilvesztertől,mert azt mindig a szerelmesemmel töltöm.Most meg...hát nincs:P Azért én öngyilkos nem leszek,annál azért optimistább vagyok,amolyan igazi nő,akit akárhogyan is összetörnek,de akkoris leporolja magát és feláll:D Énis a barátaimra fogok támaszkodni szilveszterkor,de inkább azon gondolkozok,hogy itthon maradok majd:P A karácsony meg úgyis a családé,szal le leszek foglalva:D De énis rettegek az ünnepektől...főleg hogy még a szülinapom is most lesz:S Minden összejött:D Fel a fejjel mindkettőnknek;) Talán az új év jobb lesz.
2009. dec. 3. 22:53
 13/13 anonim ***** válasza:
amúgy 19L:)
2009. dec. 3. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!