Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex a barátnő húgával, ti mit tennétek?
Sziasztok! Van egy kapcsolatom már két éve egy átlagos csajjal akinek az albérletében élek.
Most télen a csaj húga, aki egy igazi bombázó hazajött az Erasmusról és hozzánk költözött.
Mondanom sem kell, hogy rögtön forrott köztünk a levegő és az első adandó alkalommal amikor a barátnőm elment (karácsonyi bevásárlásra) le is feküdtünk a húgával ami őrületes volt.
Azóta minden adandó alkalmat kihasználunk.
Na itt a kérdés, hogy kidobnám a barátnőmet a huga miatt, csak az a bajunk, hogy nála élünk és nincs hová mennünk.
Rossz helyzet, mert mikor a barátnőmmel szexelek a hugira gondolok és a hugi is egyre féltékenyebb nem akarja, hogy a nővéréhez nyuljak, de ha nem szexelnék a barátnőmmel biztos gyanakodna. Szóval ti mit tennétek?
nem irigyeljük a mocskos lelked. soha nem árulnám, el a páromat. nem is tettem soha.
30+F
Undorító vagy. Meg a húgi is.
Ennyi önérzete nincs egy felnőtt férfinek, hogy egy közös albérlet miatt fekszik csak le a barátnőjével?
Költözzetek külön albérletbe a húgival. Mi ebben olyan bonyolult?
Azt már elfogadtam, hogy legjobb esetben bukom az egyiket, csak nem tudom melyiket dobjam és hogyan.
Az elköltözéssel és a húggal az a baj, hogy egyetemista még és nem kereső és így nekem kellene eltartani, hiába egy szexistennő ez nem jó pont.
A nőver jól keres, okos is, de túl átlagos nekem és az ágyban sem bevállalós na meg gyereket akar amit én nem.
És még a nőkre mondják, hogy anyagiasak és a pénzért vannak egy pasival.
Azért elég gáz, ha már ilyen fiatalon ennyire meg kell alkudnod egy fél albérletért.
Egyébként valószínűleg hamarosan a két szék közt a pad alá helyzetbe fogsz kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!