Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex a barátnő húgával, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SullaFelix89 kérdése:

Szex a barátnő húgával, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy kapcsolatom már két éve egy átlagos csajjal akinek az albérletében élek.

Most télen a csaj húga, aki egy igazi bombázó hazajött az Erasmusról és hozzánk költözött.

Mondanom sem kell, hogy rögtön forrott köztünk a levegő és az első adandó alkalommal amikor a barátnőm elment (karácsonyi bevásárlásra) le is feküdtünk a húgával ami őrületes volt.

Azóta minden adandó alkalmat kihasználunk.

Na itt a kérdés, hogy kidobnám a barátnőmet a huga miatt, csak az a bajunk, hogy nála élünk és nincs hová mennünk.

Rossz helyzet, mert mikor a barátnőmmel szexelek a hugira gondolok és a hugi is egyre féltékenyebb nem akarja, hogy a nővéréhez nyuljak, de ha nem szexelnék a barátnőmmel biztos gyanakodna. Szóval ti mit tennétek?

2013. dec. 28. 22:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

nem irigyeljük a mocskos lelked. soha nem árulnám, el a páromat. nem is tettem soha.

30+F

2013. dec. 28. 22:12
 12/30 anonim ***** válasza:
27%
Testvérem, ha ez igaz, már pedig abszolút hihető, kezet fognék veled. Öcsém te tudsz valamit és ezt halál komolyan mondom nem semmi :DDD csak ne csináld sokáig
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Undorító vagy. Meg a húgi is.

Ennyi önérzete nincs egy felnőtt férfinek, hogy egy közös albérlet miatt fekszik csak le a barátnőjével?

Költözzetek külön albérletbe a húgival. Mi ebben olyan bonyolult?

14/30 Anna126 ***** válasza:
100%
Undorító féreg vagy, ugye tudod?
2013. dec. 28. 22:13
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Jelentse már valaki ezt a provokatív szerencsétlenséget!
2013. dec. 28. 22:16
 16/30 A kérdező kommentje:

Azt már elfogadtam, hogy legjobb esetben bukom az egyiket, csak nem tudom melyiket dobjam és hogyan.

Az elköltözéssel és a húggal az a baj, hogy egyetemista még és nem kereső és így nekem kellene eltartani, hiába egy szexistennő ez nem jó pont.

A nőver jól keres, okos is, de túl átlagos nekem és az ágyban sem bevállalós na meg gyereket akar amit én nem.

2013. dec. 28. 22:16
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

És még a nőkre mondják, hogy anyagiasak és a pénzért vannak egy pasival.

Azért elég gáz, ha már ilyen fiatalon ennyire meg kell alkudnod egy fél albérletért.

Egyébként valószínűleg hamarosan a két szék közt a pad alá helyzetbe fogsz kerülni.

2013. dec. 28. 22:19
 18/30 A kérdező kommentje:
Lehet nem vagyok jó ember, de semmi olyat nem tettem amiért itt jelenteni kellene.....
2013. dec. 28. 22:19
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Hogy szakadna le a farkad...
2013. dec. 28. 22:25
 20/30 Frepi voook ***** válasza:
100%
Üljetek le 3-an és beszéljétek meg. Nem látom rajtad hogy megbántad... Ez kicsit szomorú tudod.
2013. dec. 28. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!