Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnő hugával?
a volt barátnőm huga belém van zúgva...valamennyire én is szeretem nagyon aranyos csaj...
De szerintetek nem lenne para ha összejönnék vele?:S
igazából a volt barátnőm hibájából szakítottunk...szerintetek? kérlek segítsetek.:'(
A Huga 13/L a volt barátnőm 15/L Én 17/F
Hát figyelj... elég furcsán jönne ki a helyzet, ha pl mész a hugihoz.. Akkor ugye ott a tesója, akivel együtt voltál.. a Szülei akik megismertek téged, mint a nagytesó fiúját.
Arról nemis beszélve, hogy valószínüleg ez a tesók közt viszályt okozna, nemis kicsit. :S
Rajtad áll, hogy döntesz.
18/L
Hát igen...:/ épp ezért kérem a segítségetek...
de hogy mondjam ezt meg a kis csajnak?:/
a kiscsaj 13 éves... szerintem nem kéne. amúgy csak gondolj bele, milyen helyzet lenne otthon, és az exed is milyen szarul lenne miatta.
én 15 vagyok, hugom nekem is 13, de ha az exem (aki 18 xd) össze akarna vele jönni, ott helyben kiherélném, és megetetném vele.
Köszönöm a válaszokat.:)
épp most beszéltem vele...eléggé kivan miatta...és most arrol beszél hogy akk csináljuk csak titokba...:/
semmi féleképpen nem akarja abba hagyni.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!