Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknál ez a megszokott, vagy túl piás a barátom?
Hétvégénként szokott elmenni a haverjaival kocsmázni, azt mondja pár sört iszik.
Viszont mindig alig várja és legtöbbször a piáról beszél a haverjaival.
Szerveznek egy bulit, rögtön a piával van,hogy milyenek legyenek, meg legyen jó sok...meg azt mondja,hogy ki kell próbálják előtte nap is,hogy nem-e rossz valami...
Meg hasonlóak.
Ez természetes a fiúknál,hogy ilyen 'piamániások'? Ha velem van meg mindegyik kínálja, nem veszi el, azt mondja, nem ő nem szokott nem kívánja stb. Akkor még kétszínű is, hogy előttem leplezze ezt?
18 éves.
Csak fura,mert eddig mikor velem volt mindig azt mondta,hogy ő nem szeret sokat inni, nem szép dolog ha valaki leissza magát stb én meg dicsérgettem.
Erre véletlenül látom/hallom meg,hogy mennyire várja a piát,és folyton arról beszél. Meg "Ki kell próbálni előtte nap is mindet"
Az más ha iszik egy társaságban és jól érzi magát vagy hullarészegen fetreng az árokban..
Amúgy ja nagyjából megszokott.
Csak én ezt feleslegesnek tartom ilyen nagyra felfújni.Én is csak ismerősökkel v. buliban iszom
Nálunk ez a normális, mondjuk, jól van én Erdélyben élek, ahol pálesszel indul a nap, sörrel zárul, s közbe az jön, ami éppen van...
Nem tudom nálatok hogy van, de szerintem, majd kinövi, ne aggódj, még fiatal gyerköc.
Mi is Erdélyben élünk:D
Ha kinövi nincs gond, csak féltem,hogy ezt nagyon megfogja szokni így..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!