Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha az anyám mindig elrontja a kedvem és nem hagyja, hogy boldog legyek a barátommal?

Figyelt kérdés

Ha rossz kedve van, állandóan szidja a barátomat is. A legelejétől ellenezte ezt a kapcsolatot, de úgy tűnt aztán elfogadta. De néha ígyis elég durvákat mond rá és ez nekem nagyon fáj, mintha kést forgatnának a szívemben, ráadásul nincsen igaza. A barátom nagyon jó ember és igazán szeretjük egymást, nagyon boldogok vagyunk. De az anyám olyanokat mond róla, hogy ugyanolyan ő is, mint a többi férfi, biztosan megcsal, mert fiatal, meg, hogy nélkülem bulizgat, nem is vagyok neki fontos stb... Ezek mind nem igazak, nagyon szerelmesek vagyunk mindketten, anya csak egyzser találkozott vele, nem is ismeri. Miért kell könyörgöm ilyeneket mondania róla, imádom a barátom és nagyon rosszul esik, hogy ilyeneket mond róla, sírva fakadok....Miért nem hagyja, hogy boldog legyek? Felnőtt ember vagyok, nem ő fogja eldönteni, hogy kivel legyek és bármit tesz,mond, úgyse tud lebeszélni róla, mert nagyon szeretem a barátom, max. csak megkeseríti a kapcsolatom. Ráadásul a barátom tényleg egy nagyon rendes, udvarias, kedves srác, aki nagyon jól bánik velem és nagyon szeret.

21/L

2013. dec. 28. 10:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos ez nagyon szomorú helyzet. Anyád rád vetíti ki az összes frusztrációját amit az életben összeszedett, és téged gátol ezzel az életben.

Remélem jársz egyetemre/fősulira, de ha mellette dolgoztok mindketten, akkor egy kis albérletbe külön tudnátok költözni.

2013. dec. 28. 10:03
 2/3 Költőnő? ***** válasza:

anyud egy megkeseredett ember, aki nem tűri a boldogságot maga körül

mást nem tehetsz, m int h ignorálod :S

2013. dec. 28. 10:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Egyetemre járunk mindketten,nincs önálló keresetem, ki vagyok szolgáltatva a szüleimnek.

Anyám tudja, hogy ez a legérzékenyebb pontom és állandóan beszól, egyszerűen már nem birom elviselni, utálom, undorító,amit művel......

2013. dec. 29. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!