Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozgatok egy pasival egy ideje. Van barátom. Nagyon vonzódunk egymáshoz azzal a pasival. Rossz vége lesz ennek? Hűtlenség ha találkozgatok vele? Még nem történt köztünk semmi.
Szerintem nem érdemes... nehogy kihasználjon. Ha csak barátokként, vagy plátói szerelmesekként tekintetek egymásra, akkor maradhat ez a találkozgatás :) De feltétlen mondd el a párodnak. Te hogy éreznéd magad, ha ő ugyanezt tenné, és nem mondaná el?
Gondolom rosszul... Ha szereted, nem akarod hogy rosszul érezze magát :) Legyen tartásod, legyél NŐ! :))
Ez leginkább plátói. Mindketten tudjuk h nem lehet semmi köztünk. Jól elbeszélgetünk, megértjük egymást.
Amúgy meg a barátom volt hogy találkozgatott egy csajjal. Nem csináltam cirkuszt. De nem is akarok azért revansot venni. Egyszerűen csak jól megértjük egymást a pasival.
nem azzal van baj, h ellentétes neművel találkozol...
az még önmagában nem lenne megcsalás.
én értem, h jól kijöttök, meg összhang meg minden, de te a ffit is intenzíven érzékeled benne.
Na EZ az, ami már probléma
A megcsalás szónak nincs de felhívója.
Mindenki azt mondja ez megcsalás.
De ha a kérdező hazamegy, s azt mondja a párjának, hogy "megcsaltalak", akkor az szerintetek találkozgatásokra gondol majd vagy heves dugásokra?
Ha be mered neki vallani a vonzalmadat a másik férfi iránt, akkor helyesen jársz el, legalább tiszta vizet öntötök a pohárba. Ha nem mered neki bevallani, akkor ez egy intő jel arra, hogy végülis titkolod egy másik férfi iránti vonzalmadat, tehát ez egyfajta megcsalás. De ne aggódj, hiszen még ekkor is (ti. ha nem szeretnéd neki elmondani) is dönthetsz helyesen: vagy szakítasz a barátoddal, vagy nem találkoztok többet.
A döntést viszont ne odázd el, mert az helytelen lépés volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!