Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul?
Barátom karácsonyra az ajándékomat az anyjával vetette meg, elmondása szerint mert neki nem volt ideje... Persze olyan dolgokat kaptam amire nincs szükségem, nem is tetszik, nem is tudom hasznát venni. max 2000 ft-ot költött rám. Mikor megkapta tőlem az ajándékát, égre földre esküdözött, hogy lesz mégegy ajándékom amit ő fog beszerezni, mert azt nem mert az anyjára bízni (gondolom azért mondta, mert látta, hogy az én ajándékaimban sokkal több "figyelmesség" van, mint az övében, mert igyekeztem a legjobbat adni neki amiről tudom hogy szereti, miegymás) - habár gyanítom ezt az állítását már rég elfelejtette, csak gyorsan rögtönzött. Tudom, hogy a szándék a lényeg, de basszus ebben még a szándékot sem érzem. Olyan rosszul esik, hogy én hetekig fáradoztam, hogy meglepjem, ő meg így elintéz..
Ehhez képest most megjelent a bátyjának a csaja és rohan ajándékot venni neki...
Jogosan esik rosszul? El kéne mondanom neki, hogy mi bánt? Vagy én vagyok a hülye és kussoljak?
szerintem az ajándékozásból nem kéne ekkora ügyet csinálni
bár azt megértem hogy zavar, hogy nem ő foglalkozott vele
nem,nem jogosan esik rosszul
kit izgat hogy mennyit költött rá?a lényeg hogy gondolt rád,karácsonykor meg az ember nagy átlagban olyat kap amire nincs szüksége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!