Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek én vagyok a hülye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én vagyok a hülye hogy ezen parázok?

Figyelt kérdés
a baratom zuhany után felvette a tiszta boxert amit a táskájából vett ki és volt rajta egy szőke hajszál és azt mondta biztos otthon került rá de az anyukájának fekete haja van más meg nem lakik ott akkor hogy kerülhetett oda? nem hiszem h amunkahelyén került oda csak úgy mert szekrénybe van.
2013. dec. 27. 13:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
uh...
2013. dec. 27. 14:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Semmi uhhh... ne paráztassátok már be még jobban...

Leírom itt is, amit priviben:

"És ha megbíznál benne?

Akkor elmondom, nálunk mi a szitu...

A munkahelyemen (nem az öltözőben) vannak kis szekrények, ahova betesszük a holmijainkat, mellette egy asztal...

Műszakonként 8 fő, plusz még 6-an, ez összesen 38 dolgozó egy hét alatt... amikor pakolunk a szekrénybe/szekrényből, mindig ezt az asztalt használjuk átmeneti tárolónak...

Ergo: bemegyek, kipakolom a táskámból, amire szükségem lehet, visszapakolom, amire nem, de mondjuk felül volt... fésű, pulóver... óhatatlan, hogy egy hajszál oda kerüljön, és simán átkerülhet más táskájába így...

Táskába később be a boxer, és már rajta is a hajszál...

Nem kell mindig kombinálni!

Ha semmi más jel nem utal rá, hogy tilosban járna, akkor no para... :)"

Most komolyan, mindenki gondolja át, mit csinált az elmúlt héten! Tényleg elképzelhetetlen, hogy valahonnan a táskába kerüljön egy hajszál?

2013. dec. 27. 14:08
 13/14 anonim ***** válasza:

És még valami:

Miért olyan katasztrófa, ha valaki Facebookon lájkol valamit?

Én is szoktam... és nem az alapján, ki teszi ki...

Ha valami tetszik, like... akkor is, ha a férjem teszi ki, akkor is, ha az ötödik szomszéd...

Ha pedig nem tetszik, akkor nem fogom csak azért lájkolni, mert a férjem posztolta...

(7-es, és 12-es voltam...)

2013. dec. 27. 14:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém én is televagyok hajszálakkal nonstop...Sajnos ez mégse jelenti azt , hogy én mindenféle nőt megdugtam
2013. dec. 27. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!