Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én vagyok a hülye hogy ezen parázok?
Semmi uhhh... ne paráztassátok már be még jobban...
Leírom itt is, amit priviben:
"És ha megbíznál benne?
Akkor elmondom, nálunk mi a szitu...
A munkahelyemen (nem az öltözőben) vannak kis szekrények, ahova betesszük a holmijainkat, mellette egy asztal...
Műszakonként 8 fő, plusz még 6-an, ez összesen 38 dolgozó egy hét alatt... amikor pakolunk a szekrénybe/szekrényből, mindig ezt az asztalt használjuk átmeneti tárolónak...
Ergo: bemegyek, kipakolom a táskámból, amire szükségem lehet, visszapakolom, amire nem, de mondjuk felül volt... fésű, pulóver... óhatatlan, hogy egy hajszál oda kerüljön, és simán átkerülhet más táskájába így...
Táskába később be a boxer, és már rajta is a hajszál...
Nem kell mindig kombinálni!
Ha semmi más jel nem utal rá, hogy tilosban járna, akkor no para... :)"
Most komolyan, mindenki gondolja át, mit csinált az elmúlt héten! Tényleg elképzelhetetlen, hogy valahonnan a táskába kerüljön egy hajszál?
És még valami:
Miért olyan katasztrófa, ha valaki Facebookon lájkol valamit?
Én is szoktam... és nem az alapján, ki teszi ki...
Ha valami tetszik, like... akkor is, ha a férjem teszi ki, akkor is, ha az ötödik szomszéd...
Ha pedig nem tetszik, akkor nem fogom csak azért lájkolni, mert a férjem posztolta...
(7-es, és 12-es voltam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!