Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik ha ütköztetjük a párkapcsolatok eme két alapszabályát? (lent)
Ha teszik mond el neki!
Házi nyúlra márpedig nem lövünk!
Persze, éld úgy az életed, hogy folyton előre aggódsz. Nekem, amíg iskolába jártam, mindig osztálytárs barátnőim voltak, sőt a baráti körből kerültek ki. Ha szakítottunk, kellemetlen volt, de addig fantasztikus. Élni kell, és vállalni a következményeket mindenért, így lesz jó. Lassan 30 éves vagyok, de imádok visszagondolni a középsulira. Ezt hányan mondhatják el majd magukról azok közül, akik itt rinyálnak minden nap?
Csak egy életed van, és telik az idő.
Sok szerencsét! :)
Úgy látom nem ismered a dolog hátulütőit.
Az a megoldás, hogy tojni kell a szabályokra.
Főleg hogy ez a kettő nettó baromság. Letámadni a másikat? Pont az ellenkező hatást éred el. Megszabni, kik azok, akikkel nem lehet semmi, csak mert mondjuk egy helyen dolgoztok? Komolyan mondvacsinált szabályokkal kell a boldogság útjába állni?
Szerintem attól függ, hogy mennyire komolyak a szándékaid. Az egy éjszakás házinyúl lehet, hogy megüli a gyomrod.. :)
Egyébként pedig, ha tényleg nagyon tetszik, éreztesd vele, meglátod, hogy akakarj-e venni a lapot :)
"Ha teszik mond el neki! "
Lehet azt óvatosan is. Nem mindenkinek jut el az intelligenciája odáig, hogy megfelelően tudja kezelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!