Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerencsésebbek az olyan nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerencsésebbek az olyan nők párkapcsolatok terén, akik a határozatlan, félénk, férfiatlan, duci pasikra buknak?

Figyelt kérdés
Van egy elég csinos nő ismerősöm, akik az ilyen pasikra bukik, szerintem 1000 nőből ha 1 ilyen nő bukik az ilyen pasikra. Így szinte mindig boldog párkapcsolatban él. Talán mivel az ilyen pasik egy nőnek sem kellenek, ezért örülnek mint majom a farkának, ha egy ilyen nő is szóba áll velük és nagyon megbecsüli így a nőt.
2013. nov. 24. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy szerencsésebb. Neki erre van igénye, szereti ha felnéznek rá, ő hordja a nadrágot és szereti irányítani a férfiakat. Kinek mi, ha ő így boldog, akkor nincs semmi gond. Én megőrűlnék, ha egy férfit nekem kéne irányítani. Plussz nem bukok az anyámasszony pasaokra. De hát nem vagyunk egyformák.
2013. nov. 24. 12:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt kell mondjam egy nőnek épp a határozottság az imponáló! Fontos a magabiztosság.
2013. nov. 24. 12:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos. Nekik ezek az igényeik. Ettől még ugyanúgy választhatnak jól is, rosszul is. Én pl. nem lennék boldog egy határozatlan, férfiatlan pasival (mondjuk egy kis pocak nálam sem akadály, sőt előny), nekem más igényeim vannak.
2013. nov. 24. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy ilyen nőismerősöm. Kb. az első évük volt viszonylag jó, az azt követő 9 csak kínlódás... Olyan érvekkel jött össze a csávóval hogy az a ronda, szerencsétlen szar pasi majd úgysem kell másnak. Erre meg orrba-szájba csalja. Az ilyen nő nagyon ostoba és meg is érdemli a sorsát!
2013. nov. 29. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!