Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első nagy szerelem soha nem tart örökké?
A szerelmek nem tartanak örökké, 3 évig tart az a hormonálisan felfokozott állapot, amit szerelemként élünk meg, utána átalakul mássá (az is kötődés, de már nem az a lángolás, mint az elején).
Az első szerelmek pedig csak nagyon ritkán lesznek tartósak.
Hát legtöbb esetben ez így van.
De kitudja, mindig más.
Az unokabátyámék már több mint 10 éve vannak együtt a párjával 16 évesen jöttek össze mindkettőnek ez az első szerelem, és már egy közös gyermekük is van. Nagy a boldogság, jövőre tervezik az esküvőt :)
Én helyzetem is hasonló, már 5 éve vagyok együtt a barátommal, igaz nekem ez a második szerelem az életembe, de a barátomnak viszont a legelső. Nagyon szeretjük még midig egymást, boldogok vagyunk, igaz gyerekünk még nincs, nem is élünk még együtt, csak mert a párom még 21 éves, és csak most nem rég kezdett dolgozni. Én meg lassan 24 éves vagyok. Igaz nagy a korkülönbség főleg hogy én mint nő vagyok az idősebb. De ez nem áll közénk. örülök hogy összejöttünk anno, mert elég különleges volt a találkozónk, az biztos hogy nem minden napi. Majd egyszer elmesélem, most késő lejár.
Jóccakát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!