Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme, vagy mit kellene tennem? (többi lent)
Teljesen tanácstalan vagyok. Én egy fiatal leszbikus lány vagyok, aki kb 2 hete szakított a barátnőjével. Majdnem másfél évig voltunk együtt, de az utolsó 3 hónap kb minden nap veszekedtünk elég durván és nagyon sok volt már a hazudság és kölcsönösen bezártuk egymást.
Mikor szakítottunk 5 napig nem tudtunk egymásról semmit, nem is beszéltünk, majd felhívtam találkoztunk és másnap rendesen beszéltünk. Újra találkoztunk és újra úgy viselkedtünk mint egy pár, de van egy kiscsaj aki közbevágott az érzéseimbe és bevallotta, hogy szeret és smároltunk. Sokat gondolok rá is, míg a volt páromba HALÁL SZERELMES VAGYOK o.O Attól félek hogyha újrakezdeném vele az egészet újra elkövetjük ugyanazokat a hibákat és egy idő után fájdalmas szakítás lenne.
az a baj hogy nagyon durvan nem birom nelkule. Kb minden este sirok es nem tudok meglenni az erzeseimmel :/
es ebben igaza van annak, aki azt irta hogy nekem is kell hozza valtoznom
én is minden éjjel sírtam....kb 1 hónapis olyan voltam mint egy élő halott...
aztán elkezdtem kicsit nem nagyon de kicsit tisztábban látni a kapcsolatunkat...hogy mennyire rossz volt :/
és azért tartott sokáig kiheverni mert annyi sérelem ért, hogy nehéz volt túllépnem rajtuk....egy idő után az exem nem is hiányzott, de minden lelki sebem sajgott...
aztán jött az önutálat, hogy mi a fenének hagytam ezt, miért nem szakítottam hamarabb stb. stb. stb.
aztán jött az, hogy talán nem csak az én hibám és gyűlöltem őt hónapokig :D aztán azt mondtam, hogy erre mostmár tényleg nincs időm, és kb másfél évvel a szakításunk után mondhattam hogy hallelujah, kihevertem :D
egyébként ha nincs meg a bizalom hónapok óta, akkor már nincs mit tenni szerintem...mert csak egyre rosszabb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!