Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 éves lány + 21 éves fiú....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány + 21 éves fiú. Normális lehet egy ilyen kapcsolat? Milyen akadályok várhatók, amik az életkor, és a más "életvitel miatt lennének?

Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 02:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Legrosszabb esetben, ha a fiú egyetemista a 16 éves lány nem fogja érteni, hogy a vizsgaidőszakban mitől idegbeteg, de miért nem ér rá arra se, hogy csak egy kicsit találkozzanak, de csak egy kicsit akar átmenni stb. a fiú viszont azt nem fogja érteni, hogy mi a fenéért nem tud vele jönni szerdán este is abba a jó kis buliba, ahova mindenki más is megy, de a csajának másnap reggel suli, meg az anyjáék sem engedik el, ha meg egyedül megy, majd durcizik. Pl. ez lehet konfliktus az életvitel miatt.

Egyébként semmi, nem egy extra különbség, ha nem egy idóta lányról van szó, meg egy átlagos pasasról, akkor még össze is illenek, mert épp ez az a kor, mikor a lányok elkezdenek egy komoly fiúra vágyni, aki jobban ért a lányokhoz is, meg nem nyerítve vihog a haverjaival azon, hogy mellett láttak stb. a srácoknak meg jó egy fiatalabb csaj, mert jól el lehet lenni vele, de elvenni azt azért még nem kell.

Nekem mindig minimum ilyen korkülönbségek voltak a kapcsolataimban, és még így is előfordult, hogy "kinőttem" a barátomat. Végül egy tizessel idősebb mellett horgonyoztam le, és még ez sem sok.

2009. nov. 27. 05:38
 2/7 anonim ***** válasza:

talán ha a csaj kicsit konzevrvatívabb, akk probléma leheta szexel is, bár nemtudom ez ma mennyire lenne aktuális..

az elején tök jól fog menni, mert a csajnak inponál az idősebb pasi, a srácnak meg a fiss husi (bocsi a megfogalmazásért) később jöhetnek problémák.. azért sok sikert

2009. nov. 27. 07:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Bátyám 27 éves és a barátnője 18. Már 2 éve vannak együtt és kmolya a kapcsolat.
2009. nov. 27. 10:13
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Én 23 vagyok, a barátnőm 15, és már 1 éve tökéletes a kapcsolatunk! :)
2009. nov. 27. 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:
a21 eves pali nem ugy gondolkodik mint egy 16 eves kislany. Job esetben var a szexel roszesetben meg "keri" hogy fekudjetek le mar.
2009. nov. 27. 11:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi is valahogy így jöttünk össze barátnőmmel. azóta 2 év eltelt. Megértette, hogy a vizsgaidőszak az gáz és nekem szükségem van a szexre. Nem kérette magát, de jó is volt, már elsőre is.
2009. nov. 27. 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:
most ebből nem lehet eldönteni h. te a fiú v. a lány vagy-e? ha fiú: beszélj vele msn-en sokat, ajánld fel h. kiviszed autóval suliba, hívd el sétálni a városba du.-n. ha lány: akk. várd meg míg ő lép, ha nyuszi akk. abból úgy se lesz így smi:P
2009. nov. 27. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!