Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor monjam el a páromnak, hogy várandós vagyok?
Tegnap derült ki, hogy terhes vagyok. Parom szüleinel, itt csinaltam tesztet es pozitív lett. Sajnos az edesanyja nem tamogatná mivel nincs önnálló keresetem, visztont az édesapja szeret engem es tudom hogy örülne a hírnek. De ha neki elmondanám a páromnak vagy esetleg az apjának a nagy mosolygásban hamar kiderülne. Egyelőre csak én tudom. A bitonyítékit is gondosan eltüntettem. Párom örülne, nem lenne gond hogy nevelnénk fel.
Bar kicsit azért félek, mert tegnap szenvedélyesen szzeretkeztünk, es azota szúr a méhem es görcsöl.pecsetelő vérzés nem jelentkezett.
jaj hagyjuk már ezt, régen is hamar szültek a lányok egy gyermeket.. csak mára lett divat ez a 40 éves korban szülünk..
ma már lehet gyerek mellett is tanulni!
Csinálj még egy tesztet majd közöld a jó hírt!!! :)
12 és a kérdező.
Tudod eltartani is tudni kell a gyereket.Ami nem 10ezer per hónap.
Ráadásul a pasi és annak családjának pénzére támaszkodni...
Csak szolok, hogy 2013at irunk es ez nem a 80-90es evek....
Tudod milyen nehez allast talalni kisgyerekes anyakent?Apukad meg nem lepett le, mig a kerdezonel ez sem 100% meg....
Allami bolcsibe se konnyu benyomni a gyereket, ha meg beteg vagy nyari szunet van, akkor hova teszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!