Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám a párom öccsének a barátnőjét le állítani hogy ne irogasson a páromnak? Ki egészítettem
Figyelt kérdés
A párom öccsével nem valami jó a viszonyom, hat éve vagyunk együtt a párommal de a testvére mindvégig harcolt mert úgy érezte elveszíti a bátyját. Mikor lett neki barátnője azt reméltem hogy majd abbahagyja a folyamatos piszkálódás. viszont a barátnője messze lakik és inkább a neten tartják a kapcsolatot. én ezzel a lánnyal egyszer találkoztam akkor vettem neki ajándékot és tényleg nagyon rendes voltam vele. ennek ellenére nagyon rossz dolgokat kezdet rólam terjeszteni.biztosan az öccs beszélt neki rólam rosszat. és ez a lány elkezdett írni a neten a páromnak a párom 25 a lány 17 éves és rengeteg buta tini dolgot ír neki.de közben enyhén flörtöl is vele sajnáltatja magát és próbál behízelegni. szóltam már a páromnak hogy miért beszélget minden este a lánnyal, de ő állítja hogy csak barátok és szegény lány csak ki önti a szívét. De nő vagyok és látom mit csinál a lány engem szid a páromnak hizeleg szerintem átlátszó. de hogyan állíthatom lenne ezt a lányt?2013. dec. 18. 08:53
1/5 anonim válasza:
inkább szervezz valami programot amit a párod nem hagyhat ki, és akkor hiába irogat a leányzó, ha közbe ti meg boldogan elvagytok.
2/5 anonim válasza:
a helyedben,belevernem a paromnak a fejet a monitorba!azert ez igy mar szemtelenseg "minden este".
3/5 anonim válasza:
Én sosem értettem az ilyen embereket h miért csinálnak ilyet és h ez nekik miért jó? (szóval ha vki tud erre válaszolni akkor azt pm-be várom)
Mivel ez a 2 nyomorék (öccs meg a csaja) nem fog megváltozni, mindenképp a pároddal kellene beszélj. Nyilván az öccsétől nem lehet eltiltani de h azzal a csajjal beszélgessen... Néha néha nemgáz de ha úgy van ahogy mondod h ez rendszeres, akkor mond meg neki h ez téged zavar. Sztem ha nem is ért veled egyet (elsőre tuti h nem) ha szeret akkor úgyis belemegy.
4/5 anonim válasza:
Szerintem itt a párod a ciki, aki 25 éves létére nem bánja, hogy egy 17 éves kislány minden nap sajnáltatja meg kéreti magát neki. Ha értelmes lenne a párod, akkor elküldené a lányt a saját párjához, azaz a párod testvéréhez, nem pedig még sajnálgatná.
5/5 anonim válasza:
Elgondolkoznék rajta, hogy vajon valóban annyira szeret-e téged a párod, mint te őt. Mindenképp megkéne beszélnetek ezt felnőtt fejjel, ha pedig nem hajlik rá, akkor neked kell cselekedned, mondjuk azzal, hogy megmondod neki, hogy akkor menyjen a 17 éves csajhoz, téged meg hagyjon békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!