Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mutassam ki, hogy szeretem?
Sziasztok.16 éves lány vagyok a barátom 17.(második barátom)
2 honapja vagyunk együtt.. nagyon szar gyerek korom volt.. szűleim ide-oda dobáltak engem..senkitől semmi jót nem kaptam semmi szeretetet.. a kapcsolataimba mindig ez volt a baj..nem tudom mi az alap egy kapcsolatba.. Barátom kidobott mert nem mutatom ki hogy szeretem már 2 honapja ..de amikor 'összeveszünk,/szakitunk' mindig sirok..és rájövök mit vesztettem el.. de amig mellettem van nem tudom 'megbecsulni'... vagyis,hogy irjam..MEGTUDOM BECSULNI DE NEM TUDOK ugy hozzáálni..FÉLEK!!! félek olyat tenni ami velem még soha senki..félek beczégetni.. félek oda bujni hozzá..és megcsokolni.. kis aproságok..de sokat jelent másiknak.. Ezeket elmondtam neki..és azt mondta ha nagyon akarom fog menni..de félek és nem merek lépni se semmi..mittegyek?? :( szeretem és nem szeretném elvesziteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!