Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fészen megjelöltem egy nőt ismerősnek, de nem igazolt, ismerkednék vele, milyen üzit írnátok, írtatok, ami bevált?
nem akarok tolakodni, elijeszteni, de a figyelmet fel akarom kelteni
már kérdeztem hasonlót, de csak olyan válasz jött, hogy mit ne írjak, meg hogy adjam önmagam, légyszi konkrét választ írjatok, köszi
Pont a napokban jelölt be engem is egy férfi ismeretlenül, de mivel fogalmam sem volt hogy ki és mit akar (és a nevén kívül egyéb infó-t nem is nagyon láttam az adatlapján), nem jelöltem vissza. Szóval egyesek szerint a facebook randivonal, és lehet ismerkedni akart, mostmá' mindegy :D
De így ebből kiindulva hogyha mikor bejelöl még akkor ír legalább annyit üzenetben, hogy "Szia, szimpatikus vagy, volna kedved beszélgetni?" akkor adok neki egy esélyt persze, és nem hiszem azt hogy a közös ismerősük alapján az automatikus kereséssel tudtán kívül bejelölt.
Egyébként az hogy nem jelöl vissza nem feltétlenül jelent rosszat, minden ember más. Nekem is pl. csak 68 ismerősöm van (másfél éve vagyok fenn) nem jelölök be "boldog-boldogtalant", csak azt akivel tényleg élőben is tartom a kapcsolatot legalább havi szinten. Ha komolyodik a dolog, biztos bejelöl. Ha az üzenetre se válaszol, akkor meg tényleg nem akar ismerkedni...
Szép zavaros regényt írtam neked, de remélem a lényeget ki tudod hámozni :D
Sok szerencsét a csajhoz! ;)
N/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!