Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van, hogy azért szakítunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, hogy azért szakítunk, mert meguntuk a kapcsolatot és jobb lehetőségek kínálkozhatnak egy másik kapcsolatban?

Figyelt kérdés

szeretem a barátnőmet, de úgy érzem beleőrülök az egyhangúságba, mármint abba, hogy egy nő, egy személyiség, egy stílus és kész. A családja se normális, teljesen ellenséges, teljesen kifutott miatta az életem.

De nem tudom hibáztatni, szeretem, de mégis váltani kéne. mondtam már neki, nem akarja elfogadni. Sírt, üvöltött. Nem megy.

2013. dec. 26. 09:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

a nővel semmi baj. a kérdező ideggyenge, ráadásul most nem basáskodhat mert szerencsére kidobták otthonról. a nőre van utalva. nem rendezkedhet más lakásában ez a remek, érett, mások által gátolt személyiség :D

30+F

2013. dec. 26. 10:07
 12/26 anonim ***** válasza:
11-es és akik a kérdezőt osztják. Én értek a pszichológiához, az emberekhez, és azt kell mondanom, hogy tévedsz. A kérdező teljesen normális az írásképéből, megfogalmazásából ítélve. A gond a lánnyal lesz itt. Szóval olvassatok a sorok között, mielőtt temettek egy kérdezőt. Nála sokkal rosszabb emberek vannak itt.
2013. dec. 26. 10:10
 13/26 anonim ***** válasza:

12 mert majd szerinted a kérdező úgy fogja feltenni a kérdést, hogy őt nézzük a hülyének, hát persze hogy nem hanem a csajt akarja beállítani mint a rosszat.

szerintem meg nem csak a csaj a hibás mindenért hanem a kérdezőnek és magába kéne néznie

2013. dec. 26. 10:13
 14/26 anonim ***** válasza:
91%

"de nekem lételemem a változás"

Ezzel minden elmondtál! Neked még nem való tartós, komoly kapcsolat! Ennyi.

2013. dec. 26. 10:15
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

"de nekem lételemem a változás"

Csak az emberi rosszindulat beszél abból aki azt írta, neki még nem való tartós komoly kapcsolat. A kérdező arra érthette ezt, hogy ő alkalmazkodó, hiszen mint tudjuk, akkor lehet boldog egy ember, ha mindig tud változni és változtatni az adott körülményekhez mérten. Szóval itt nem személyiségbéli hiba ez, hanem inkább erény, hogy képes változni. Istenem, de életképtelen itt pár ember.

2013. dec. 26. 10:18
 16/26 anonim ***** válasza:

értesz a pszichológiához? komolyan? hány évig tanultad egyetemen? ;)

"szeretem a barátnőmet Úgy érzem beleőrülök az egyhangúságba, mármint abba, hogy egy nő, egy személyiség, egy stílus és kész."

NEM SZERETI. SZERETETNÉL EZ ELKÉPZELHETETLEN.

A gondjaiért másokat hibáztat: "A családja se normális, teljesen ellenséges, teljesen kifutott miatta az életem."

Ezt le meri írni, miközben kegyelemből a barátnő családjánál lakik. Nem vagy te pszichológus.

2013. dec. 26. 10:19
 17/26 anonim ***** válasza:

Kérdezőt a saját családja is ellenségesen kezeli. Vajon miért?

"jött egy hatalmas családi perpatvar és ideiglenesen hozzá költöztem.

Nos a helyzet az, hogy a kedves szülők szerint legyek csak a barátnőmmel és nem engednek haza (kijelentettek a lakásból) ugrott minden."

Két ellenséges család, mindenért felelős barátnő? Tipikus pszichiátriai eset a kérdező.

2013. dec. 26. 10:22
 18/26 anonim ***** válasza:

Te aztán nagyon bölcs ember vagy 60%-os. Leírod újra azokat a dolgokat, amik a kérdésben vannak, de lószart sem raktál hozzá. Én hozzátettem a saját önálló gondolataimat, és sajnálom, ha ennyire életképtelen ember vagy, hogy felfogd azokat. Vannak emberek, akik sehol sem lelik nyugalmukat, én láttam ilyet munkám során. Nem azért, mert ők a szemetek, hanem azért, mert teljesen más világban élnek. Nem egy ilyen ultramodern, embertelen felfogású trágyadombon, mint ahol te is élsz a felfogásoddal együtt.

Nem tanultam az egyetemen pszichológiát, de nem fogok neked számot adni a saját tudásomról.

Attól, hogy szeretünk egy másik embert, előjöhet bennünk az, hogy megszokottá vált a dolog, és ununk pár dolgot. Ezek szerint neked eddig full boldog kapcsolataid voltak vagy vannak az életedben. Milyen érdekes. Vagy lehet, hogy senkid sem volt még? :D

Ha ezzel a lendülettel vonod kétségbe amit leírt, hogy a lány családja sem normális, akkor milyen magabiztossággal állítod róla, hogy ő nem normális? Ismered mindkét oldalt? Mivel a családot sem, ne írj olyat, hogy ez biztos nem igaz.

Gondolkodj ember mielőtt megszólalsz.

2013. dec. 26. 10:28
 19/26 Költőnő? ***** válasza:

#11 :)

neten nincs "írásképe" :) a fogalmazása lehet egy olvasott, egyébként gondolkodó elme érdeme, de ha végigolvasod, mki, mindenért hibás csak ő nem, semmiért.

Értesz a pszichológiához? :) Látom :)

megsúgom, a mipszi olvasása még nem tesz szakemberré :D

Kérdező.

nem igazán van "jogod" ugrálni. Ő segít rajtad, h náluk lakhatsz, ha nem tetszik a rendszer, akkor tipli, de ne használd ki őt.

Lehet, h ő sem hibátlan, de nem érdemli!

2013. dec. 26. 10:39
 20/26 A kérdező kommentje:

Én minden választ tiszteletben tartok, de "pszichológus" mellé kell leraknom a voksom. Sajnos nagyon sok unatkozó looser jár ide, akiknek fogalmuk sincs mit is kérdez az ember igazából, nagyon sok értelmes kérdésemet eszik szét a moderátorok meg nem hajlandóak leszedni őket az oldalról. Pedig egy kérdés egy kérdés, és arra illene választ adni. Tehát megszegik a felhasználási szabályzatot.

De ez van, sajnos még magyarországon nincs ennél emberibb oldal, ahol ennyi információ elérhető néha. Sajnos a barátnő téma akkor lesz lezárva, ha megoldódik a külön lakhatás, esetleg anyagilag mindketten egyenesbe jövünk.

2013. dec. 26. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!