Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy az én lakásomban csak ülve pisilhet? Tönkretehet ez egy kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2013. dec. 25. 22:22
11/22 anonim válasza:
De akkor ne csodálkozz, ha ő meg otthon felszerel egy piszoárt, és csak azt használhatod. Miért nem lehet mindenkinek mindenhol úgy, ahogy neki tetszik? Ha mellélő, akkor azért vond felelősségre, ne azért, mert állva csinálja.
12/22 A kérdező kommentje:
Mert lennék hülye? Utálom ha pisis a WC-csésze és környéke. Tapasztalatból mondom, mert én is fiú vagyok (ez most mellékes), és én is ülve végzem.
2013. dec. 25. 22:26
13/22 anonim válasza:
Dehogyis, csak add elő lazán. Én srác vagyok, de itthon én is ülve csinálom. És nem azért, mert nem tudok célozni, hanem egyszerűen felverődik. Ennyi :D
14/22 anonim válasza:
Ha te ülve végzed, akkor fiú létedre sztem te vagy a lány. Döntsétek el, h ki melyik nemet képviseli, ki h vizel, mert ebből viták alakulhatnak ki, és meleg helyzetek... hehe.
15/22 A kérdező kommentje:
Mindketten fiúk vagyunk és azt szeretném, hogy a lakásomban mindketten ülve vizelnénk.
2013. dec. 25. 22:28
16/22 anonim válasza:
Egyszerűen mondd meg, hogy ha állva csinálja, akkor is kifröccsen, ha egyébként belecéloz, és nem szívesen mosod a rászáradt pisit a csempéről.
17/22 anonim válasza:
A saját házamban én is ülve végzem. Persze nem azért, mert nem tudok célozni, hanem mert fröccsen/verődik, és ezt rohadtul utálom takarítani, és persze a feleségemtől sem várom el...
Amúgy mindenkire, aki jön hozzánk vonatkozik ez a szabály, ha valakinek nem tetszik, akár haza is viheti. Egyébként az ülőke alján van egy szép nagy figyelmeztető felirat, ha valaki fölhajtja, látja.
18/22 anonim válasza:
Megmondod, hogy állva is vizelhet, de akkor is legyen férfi, ha fel kell takarítani a körbepisált WC-t.
19/22 tanárúrkérem válasza:
Ti mind a ketten pasik vagytok??? Akkor mit kerestek egymás lakásában? Takarodjatok kocsmába, ez nem játék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!