Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tönkretehet egy kapcsolatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tönkretehet egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány, jó is lenne vele összejönni (félig-meddig ismerjük még csak egymást) de sok olyan közös ismerősünk van akikkel nem bírjuk egymást, ő viszont igen.

Emiatt gondolkodtam el hogy egyáltalán érdemes-e belekezdeni?

2012. júl. 4. 20:59
 1/9 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy én 17F, ő pedig 15L.
2012. júl. 4. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Szard le az ismerősöket, a lényeg, hogy ti együtt legyetek és kész. :D
2012. júl. 4. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Az ismerősök amúgy is jönnek-mennek, szal. nem kell attól tartani, hogy ők majd gátolni fogják a kapcsolatotokat. Első válaszadó voltam.
2012. júl. 4. 21:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen persze... de sok olyan ismerőse vagy inkább barátja van akik pont azok a személyiségek akiket nem bírok, vagy pont az 'ellentéteim'.
2012. júl. 4. 21:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem lehet probléma. Ha mégis igen akkor sem ez a probléma. Remélem érted.

20/F

2012. júl. 4. 21:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Megértelek, de, ha a csajjal akarsz lenni, akkor tűrnöd kell és le kell nyelni a békát (na persze nem szó szerint :D ).
2012. júl. 4. 21:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Persze, mert amikor társat keresel, akkor a baráti társaságával fogsz járni... ez nyomós érv! Szerintem várj addig a párkereséssel, amíg tényleg a valódi ember érdekel, és nem a körülmények! Addig felesleges!
2012. júl. 4. 21:39
 8/9 anonim ***** válasza:

a 15éves lányok arra törekednek, hogy minden lehetséges emberrel jóba legyenek, aztán rájönnek, hogy mindenki úgyse fogja őket szeretni, tehát ne zavartasd magad, szerintem simán belekezdhetsz :)

15/L (és annak ellenére, hogy tudom, hogy így lesz, mégis jóba vagyok totál "ellentétes" emberekkel)

2012. júl. 21. 18:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Egy tinilánynál az, hogy valakivel "jóban van" semmit nem jelent. Valóban az kell neki, ahogy már előttem valaki mondta, hogy minél többen szeressék.

Szerintem ez ne legyen akadály az ismerkedésbe, elvégre nem kell hogy az ismerősökkel legyetek vagy róluk legyen mindig szó.

2012. júl. 21. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!