Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeköltözés tönkretehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés tönkretehet egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Teszem azt "túl korán" történik meg az összeköltözés (1 év után) és megun?

2012. febr. 14. 23:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen
2012. febr. 14. 23:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az összeköltözés akkor teheti tönkre a kapcsolatot, ha nem biztos az a kapcsolat, vagy annyira friss, hogy nem ismertétek még meg egymást eléggé. És ez azt jelenti, hogy te ismered a párod összes hülye szokását, rigolyáját, és elfogadod azokat. Természetesen ez fordítva is igaz. Ha ez megvan, akkor király dolog összeköltözni, és együtt tölteni majdnem az egész napot, ellenkező esetben tényleg kár erőltetni.
2012. febr. 14. 23:57
 3/10 Macs1209 ***** válasza:
100%

Nem ezen múlik. Inkább az, hogy többet lesztek együtt,

jobban kiismeritek egymást. Ez kétirányú, mert egyik

irányba biztos eltolja a kapcsolatot. És ha teszemazt

pont a rossz irányba, akkor inkább most derüljön ki,

minthogy összeköltöztök 5 év után, és 2 hónapra rá

kiderül, hogy ez így bizony nem megy....

De ez csak szerény véleményem.

2012. febr. 14. 23:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül az miatt,hogy megun téged.Sok mindennel jár együtt az összeköltözés.

Kicsit neccesebb elköltözni,ha valami geb*sz van és mondjuk felmondani egy albérletet.

A lényeg,ha összeköltözöl a pároddal,mindig legyen hova elmenned,ha valami történne.(pl szüleidhez vissza)

2012. febr. 14. 23:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Simán! Pont ez a lényege. Ha próbára akarod tenni a kapcsolatot, vagy szintet lépni akkor kell össze költözni.
2012. febr. 15. 00:00
 6/10 A kérdező kommentje:
2 hónapja már tulajdonképpen együtt lakunk, de most mondtam fel az albérletet és így lesz "hivatalos" a dolog. Az a helyzet, hogy az öregedésig tervezzük, hogy együttmaradunk:) és én csupán attól félek, hogy ha már most összeköltözünk megfog engem unni... De igazából jól elvagyunk. viszont a férfiaknál soha nem lehet tudni mikor unnak rá az emberre...
2012. febr. 15. 00:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"viszont a férfiaknál soha nem lehet tudni mikor unnak rá az emberre..."

Nah nah... Ez a nőknél ugyanúgy benne van a pakliban.

2012. febr. 15. 00:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi három hónap után költöztünk össze, és nagyon jól tettük :) Ennek már két éve, és egyre jobb együtt élni.
2012. febr. 15. 00:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerény véleményem szerint, jobb ha most megismeritek egymást. Nem is az,hogy megun, szerintem nem ez a jó szó.Így kiismeritek egymást teljesen, és ha nem illetek össze, akkor kiderülnek olyan hibák,amik nem.Emellett persze nagyon pozitívum is előjöhet! Én az utóbbit kívánom nektek, sok sikert, és boldogságot is! :)
2012. febr. 15. 00:20
 10/10 Dottorre ***** válasza:
Lakva ismerszik meg az ember, és a pud(d)ing próbája az evés!
2012. febr. 15. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!