Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti milyen gyakran alszotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen gyakran alszotok együtt?

Figyelt kérdés

Párom 22 éves, én 21(én vagyok a lány), 3 éves kapcsolat. Nálunk elég bajosan tudunk itt aludni, egy idősebb és két kisebb testvérem van, úgyhogy sokan vagyunk kis helyen. Mikor nővérem nincs itthon, tudunk a közös szobánkban aludni, de ez borzasztó ritka, már vagy fél éve volt az utolsó ilyen.

Ő csak a szüleivel lakik együtt egy viszonylag nagyobb házban, mégsem aludhattam ott náluk sosem. Egy idő után elkezdtem furcsállni, meg persze elkezdtek hiányozni az együtt alvások, és rákérdeztem, de elterelte a témát. Azóta folyton keresi a kifogásokat, legutóbb azt mondta, hogy az neki túl furcsa lenne... rengeteget vitatkozok vele emiatt, egyszerűen nem bírom felfogni.

A kérdéseim a következőek lennének: normális dolog, hogy ennyire akarom ezt, vagy csak túllihegem(nyugodtan leíratjátok, ha ez a helyzet)? Ti hányszor alszotok együtt mondjuk egy héten, és kinél? Szeretitek? Nem egyszer előfordult, hogy későig náluk voltam, ő meg ahelyett, hogy ott marasztalt volna, felültetett a következő buszra, hogy még hazaérjek éjfél előtt - ez normális dolog...? :)

Köszi a válaszokat előre is. Na meg persze boldog karácsonyt. ^^

2013. dec. 25. 22:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem liheged túl én azt mondom.

Én nem tudnám a barátnőmet késő este feltenni a buszra és hazaküldeni...

Én barátnőmnél is hasonló a helyzet, sajnos kis házban élnek és mivel a nála 2 évvel idősebb lány testvére haza kényszerült így vele kell osztoznia a szobáján, mert közben az öccsével mégsem aludhat együtt, mert az öccse az olyan hagyjuk típusú emberke bár én jóban vagyok vele jó fej, normális srác, csak picit bolond.

Na mindegy. A lényeg az hogy én sem tudok a barátnőmnél aludni. Jó volt már rá példa hogy ott aludtam mert akkor az apósommal picit leittuk magunkat én meg kocsival voltam mivel én ha iszok 1 cseppet is már nem ülök volán mögé, és mivel a barátnőm sem volt túl józan így ő sem tudott volna hazavezetni így aludtam ott. picit furcsa volt az hogy kivételesen ruhában aludtunk és nem melegedtünk úgy össze. Oké a nővérével viszonylag nagy szobában laknak tehát van válaszfal csak a bejárat a közös de a válaszfal egy nem túl magas polc sor és hát együtt lenni mégsem akartunk úgy, de ki lehetett bírni. A nővére egyébként aranyos lány elfogadott engem és nem zavarta hogy ott alszom csak furcsa volt.

Én büszkén hazahozom a barátnőmet bármikor, anyámék is szeretik őt, és mindig szívesen látják, sokszor van az ha délutános vagyok akkor a barátnőm hamarabb átjön csak hogy ne az utolsó busszal kelljen jönnie, és akkor addig vagy beül a szobámba a gép elé vagy anyummal beszélget. Ezt megszoktuk azért előtte beszélni tehát ebből sosincs vita. De én soha nem küldeném el. Volt már arra példa hogy reggeles műszakomnál szerdán jött át a barátnőm és annyira belemerültünk a közös filmezésbe hogy elszaladt az idő. Akkor ő hazament volna de én kértem hogy legyen velem. Igaz hogy másnap korán keltem akkor haza is vittem őt persze maradhatott volna csak minden sulis cucca otthon volt mivel még suliba jár.

De a lényeg az hogy én sosem zavarom őt el innen. itt is nagy a hely, ha a nővéremék hazajönnek akkor nekik is külön szobájuk van, jó minden, nincs semmi baj, akkor is van hogy napokig van nálunk a barátnőm, tényleg nagyon szeret itt lenni én is szeretem ha itt van mellettem.

Összeköltözést még nem tervezzük mert még 1 éve sincs hogy együtt vagyunk, de ha végez a sulival akkor elmegy majd dolgozni mivel OKJ-ra jár és ha lesz már pár havi fizetése akkor összecuccolunk, egyenlőre ide hozzánk mert van egy külön lakrészünk ami per pillanat nem lakható a fűtés miatt elsősorban meg hát nem éppen olyan állapotban vannak a falak sem de rendbe rakjuk és akkor már meglesz a mi kis lakásunk. Aztán majd lehet szépen lépni előre felé :)

Bocsi de belemerültem nagyon az írásba. A lényeg az hogy heti többször is együtt alszunk, általában 2-3 alkalommal de van amikor 5 alkalom is belefér.

De volt már olyan főleg nyáron amikor ő neki szünet volt nálunk meg céges szabi (leállás) így akkor egész héten nálunk volt, mivel előtte elmentem velük nyaralni a családjával meg akkor úgy pénzünk sem volt hogy kettesbe mehessünk el, így nálunk aludt, 1 hétig és naponta találtunk valami programot :)

2013. dec. 25. 22:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Mindketten 19 évesek vagyunk, ő egyetemista 100 km-re van, így kb. havonta-másfél havonta egyszer-kétszer. Mindig nála, nálunk pont a helyszűke miatt nem menne.. én vagyok a lány.

Elég fura, biztos van valami oka, hogy nem akarja, hogy ott aludj.

2013. dec. 25. 22:28
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek, aki vette a fáradtságot, hogy írjon. :) Mentek a zöld kezek.

Őszintén szólva elszomorodtam kicsit. Úgy látom, hogy másoknál teljesen alapszintű ez a dolog, nálam meg egy elérhetetlen valami. Végtére is már elmúlt 20 éves, vágynék valami TÖBBRE is. Borzalmasan hiányzik.

11.: Ez aranyos, jó volt olvasni. :) Bárcsak én is elmondhatnék egyszer majd ilyeneket, de úgy érzem, hogy túl sokra vágyok... :((

2013. dec. 25. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!