Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit szóla hozzá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit szóla hozzá a barátom, ha így Karácsony alkalmából "megerőszakolnám"?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, ha hazaér, becsábítom a szobába, az ágyhoz kötözöm, betapasztom a száját és megdögönyözöm.:) Persze csak normális határok között:D

Kb. 10-re ér haza:)

2013. dec. 25. 20:45
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

19: miért ne bírta volna?:D

Amúgy fantasztikus volt:) Amikor hazaért, behívtam a szobába, megcsókoltam, odacibáltam az ágyhoz, és rálöktem:D Először csak nevetett, aztán mikor elkezdtem kikötözni, nézett egy nagyot, de hagyta, egyedül akkor "rángatózott" egy kicsit, amikor betapasztottam a száját:D A vetkőztetés nem volt könnyű, pl. naciját csak térdig tudtam lehúzni, de megoldottuk:) Igencsak élveztük a dolgot, paciztam rajra, a végén már le kellett vennem a szájáról a tapaszt, mert annyira lihegett hogy féltem, megfullad:D Két orgazmus után persze eloldoztam, és bedőltem mellé kicsit az ágyba...de azt mondta, tetszett neki a játék, bár kicsit meglepődött, de élvezte:)))

Szóval jól sült el a dolog:D

2013. dec. 25. 22:58
 22/35 anonim ***** válasza:
58%

na, látod 20-as, egyértelmű, h visszajön hozzám a kiscsaj, s beszámol. nem is nektek, gondolhatod. :DDDD

örülök, h jól sikerült, mondtam én, h ezt nem lehet elrontani.

2013. dec. 25. 23:14
 23/35 A kérdező kommentje:

:)))))))

Lányok, szerintem próbáljátok ki, mint Nektek, mint a pasinak jó lesz;)

2013. dec. 25. 23:16
 24/35 anonim ***** válasza:
Ejjnye, ejjnye!
2013. dec. 25. 23:18
 25/35 anonim ***** válasza:
ez a kislány nagyon rossz volt, lehet, h meg kellene büntetnem. hol is laksz kislány???
2013. dec. 25. 23:22
 26/35 A kérdező kommentje:
Majd a párom megbüntet ;)
2013. dec. 25. 23:23
 27/35 anonim ***** válasza:
Na végre egy csaj, akivel lehet poénkodni. :)
2013. dec. 25. 23:27
 28/35 anonim ***** válasza:
Aztán nagyot csapjon oda neked, rosszkislány!
2013. dec. 25. 23:36
 29/35 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, mivel fog viszzaütni, mert nem hiszem, hogy annyiban hagyja a dolgot, még ha jó is volt... :)
2013. dec. 25. 23:41
 30/35 anonim ***** válasza:
29 Nekem lenne ötletem... De nagy baromság. :D
2013. dec. 26. 07:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!