Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit szóla hozzá a barátom, ha így Karácsony alkalmából "megerőszakolnám"?
Arra gondoltam, ha hazaér, becsábítom a szobába, az ágyhoz kötözöm, betapasztom a száját és megdögönyözöm.:) Persze csak normális határok között:D
Kb. 10-re ér haza:)
19: miért ne bírta volna?:D
Amúgy fantasztikus volt:) Amikor hazaért, behívtam a szobába, megcsókoltam, odacibáltam az ágyhoz, és rálöktem:D Először csak nevetett, aztán mikor elkezdtem kikötözni, nézett egy nagyot, de hagyta, egyedül akkor "rángatózott" egy kicsit, amikor betapasztottam a száját:D A vetkőztetés nem volt könnyű, pl. naciját csak térdig tudtam lehúzni, de megoldottuk:) Igencsak élveztük a dolgot, paciztam rajra, a végén már le kellett vennem a szájáról a tapaszt, mert annyira lihegett hogy féltem, megfullad:D Két orgazmus után persze eloldoztam, és bedőltem mellé kicsit az ágyba...de azt mondta, tetszett neki a játék, bár kicsit meglepődött, de élvezte:)))
Szóval jól sült el a dolog:D

na, látod 20-as, egyértelmű, h visszajön hozzám a kiscsaj, s beszámol. nem is nektek, gondolhatod. :DDDD
örülök, h jól sikerült, mondtam én, h ezt nem lehet elrontani.
:)))))))
Lányok, szerintem próbáljátok ki, mint Nektek, mint a pasinak jó lesz;)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!