Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit vegyek a 36 éves barátomnak születésnapja alkalmából?
Figyelt kérdés
Az első születésnapot ünnepeljük együtt. Süti, csokik,bonbonok nem jöhetnek szóba, mert cukros. Tárgyi dologra gondoltam, mivel elsőnek ünnepeljük együtt. Ötleteket várnék!!2013. aug. 11. 19:29
1/6 A kérdező kommentje:
Szerelmemről van szó, nem fiúbarátról!! :-)
2013. aug. 11. 19:30
2/6 anonim válasza:
Édesítőszeres süti, bonbon, csoki, torta amit cukorbetegek is ehetnek.
3/6 anonim válasza:
Egy pasi sem örül jobban semminek, mint a szex, úgyhogy valami csini rucit vegyél magadnak, ami izgató, meg valami vicces kelléket, egy kulcsot, ami a zárat nyitja a bugyidon, ennél jobb ajándék nincs :D
4/6 anonim válasza:
Én a barátomnak egy nagyon szép órát vettem. :D Teljesen meglepődött, mert sejtette, hogy azt kap, de (ahogy ő fogalmazott) nem gondolta volna, hogy ilyen drága és szép ajándékot adok neki. De ha odafigyeltél rá, akkor néha-néha elejthetett egy-két dolgot, hogy mit szeretett volna..
5/6 A kérdező kommentje:
Elejtett igen, a születésnapja még odébb van, 1 hónap múlva, de már készülök rá hogy ne az utolsó héten kelljen kapkodnom. Addig lehet meg veszi magának, amit szeretne. ( övtáskát ).
2013. aug. 11. 19:34
6/6 anonim válasza:
Én azt mondtam a páromnak, hogy majd együtt menjünk el órát venni, hogy olyat vegyen, ami nekem is tetszik (nálunk ez ilyen alap dolog... szeretünk olyan dolgokat, ruhákat hordani, ami tetszik a másiknak is:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!