Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg sok a korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sok a korkülönbség?

Figyelt kérdés

20l, 27F

Eddig meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg túl fiatalka lennék a páromhoz, de itt nem egy ember kötött belém, hogy ilyen korkülönbség mellett a kapcsolat működésképtelen (na, nem mintha a gyakorisok véleményén múlna, mi működik és mi nem).

Az egyetlen, ami szúrja a szemem, hogy amikor meg olyanokat lát az ember, hogy "16l, 29F - működhet", akkor a többség bólogat, hogy persze, hogyne, a szerelem nem korfüggő.

Szerintem egy 20 éves lány már testileg és szellemileg is érett egy komoly kapcsolatra, és el tudja dönteni, kivel szeretne együtt lenni.

2013. dec. 25. 13:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem sok...Köztem és a párom közt 9 van, és 17 voltam amikor összejöttünk és most már a 7. évben vagyunk benne :) Ez mind rajtatok áll, ne foglalkozz azzal amit mások mondanak, attól mert nekik nem jött össze, vagy elszúrták vagy bármilyen ok folytán, nem jelenti azt hogy Nektek sem jön össze :) Hajrá :)

L23

2013. dec. 25. 15:25
 12/13 anonim válasza:
Szerintem mivel minden ember más, vagyis nem mindenki egyformán érett egy adott életkorban, nem mondhatja így ki senki, hogy sok vagy nem, föleg, úgy, hogy nem ismeri a párt személyesen. Nem minden 20 éves gyerekes és éretlen és nem minden 27 éves érett és komoly.... Szóval ha te tudod, hogy egy hullámhosszon vagytok akkor nincs értelme azok véleményével foglalkozni akik pusztán a ténnyel vannak tisztában de nem ismernek se téged, se a párodat.
2013. dec. 25. 17:11
 13/13 anonim ***** válasza:

én 21 éves vagyok, a barátom 27, 6 és fél év a korkülönbség köztünk. még csak pár hónapja vagyunk együtt, így ez alapján tudok nyilatkozni.

az én eddigi véleményem az, hogy probléma nélkül működhet. de ez a 2 fél személyiségében keresendő, nem pedig az évek számában (jó, persze, 15 éves tinilány ne szaladgáljon 30 éves férfival).

de ez a korkülönbség egyáltalán nem vészes... a gond inkább ott van, hogy szükségét érezted annak, hogy feltedd ezt a kérdést.

bízol magadban? bízol a barátodban? bízol kettőtökben?

ha erre 3 igen a válasz, akkor felesleges tovább agyalni :)

2013. dec. 25. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!