Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csaj azt mondta nekem 20 centi az átlag de haggyukmár mióta? Azt mondja 5 csávója volt mind ekkora volt de akkor most ez hogy van?
Hazudott nagy valószínűséggel.
Az ilyen ribizlik csak álmodoznak ekkorákról.
"A gyiken valóban 20 az átlag :D:D:D "
A gyíkon az átlag a segglyukától méri. :)
Na akkor:
Megboldogult lánykoromban (azóta férjnél, stabil házasságban) volt pár szerszámmal dolgom... maradjunk annyiban, hogy nem számoltam, de olyan 120 körül minimum...
És bár senkinek nem estem neki vonalzóval, talán 3-4 lehetett 20 centi felett, és max 20, ami a 18-at elérte...
Ami tény:
Egy 18 centis a méhszájat elérve már akár fájdalmat tud okozni nagyon sok nőnél!
Nőként is azt mondom, egy nőnek általában nem jó a szemmértéke! Mondjuk nekem a munkámból adódóan jó, kb 2-3 mm eltéréssel megbecsülök bármilyen méretet - de régebben nekem sem volt jó...
Ergo ha a 15-16 centisedre azt mondod, hogy 20 - akkor ahogy előttem is írták - a lányok 95%-a el is hiszi!
És a harmadik ilyen után már szemmértékre ők is ezt határozzák meg erre a hosszra! ;)
Vicc
A nők miért parkolnak olyan rosszul? Mert a férfiak elhitetik velük, hogy 30 centi az, ami valójában csak 10 centi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!