Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Tényleg beválik?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már, hogy ha a pasi kicsit elhanyagol, ne keressem, sz..ak a fejére, és akkor majd észbekap.
Írnátok tapasztalatokat?
És hogyan lehet kibírni azt az egy-két-három hetet????
2009. nov. 26. 18:46
11/14 anonim válasza:
szerintem nincs értelme a kapcsolatotoknak! Így semmiképp, és úgy látom változtatni sem akartok (ha akarnátok, tudnátok). Bocsi, hogy ezt írtam, de ez van! El kell fogadni! Majd lesz másik, jobb, aki keres, és akivel lehet beszélni!
12/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van, de ha szerelmes az ember ezt nem nagyon tudja elfogadni.
Én meg ráadásul olyan vagyok, hogy tűzön vízen át.
Ameddig nem mondja, hogy nem, addig nem adom fel.
2009. nov. 26. 20:06
13/14 anonim válasza:
Jelen pillanatban én is ezt a taktikát játszom.Hogy hogy lehet kibírni,nagyon nehezen,és sok sírással.De ki kell bírni,ha jól csinálod megéri.(bár még nem értem a végére)Nálam lassan alakulnak a dolgok,de arra figyelj hogy azért figyelj rá,és ne lökd el magadtól.Valahogy egyensúlyt kell teremteni.Furán hangzik,hogy leszarom,de mégse,de megoldható.
14/14 anonim válasza:
Igen beválik, mert meg akar neked felelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!