Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Tényleg beválik?
Sokszor hallottam már, hogy ha a pasi kicsit elhanyagol, ne keressem, sz..ak a fejére, és akkor majd észbekap.
Írnátok tapasztalatokat?
És hogyan lehet kibírni azt az egy-két-három hetet????
Sztem ez max 1 hét legyen, ne 2-3 mert akkor már teljesen megszakad a kapcsolat :S
"feledkezz el róla" "véletlenül" ;)
Egy hét? Annyi idő nem elég. Eddig egy hét után hívtam fel, úgyhogy min. kettő.
(Persze, tudom, ha egy hétig felém se néz, akkor mi a fenét akarok tőle?)
Ha a közelembe van, nem tudok beszélni. Meg mit mondjak neki?
Mondtam már, hogy ne játsszon az érzéseimmel, de mindig az a válasz, hogy nem játszik, jó úton haladok a szíve felé.
Aztán úgy megy el, hogy majd hív. Aztán egy hét múlva felhívom, hogy mi van vele, és akkor olyan mintha örülne, hogy beszélünk.
Azért gondoltam, hogy most nem hívom, hogy mikor jutok magától eszébe. Meg szeretném, ha olyan lenne mint az elején. Jó éjt sms, meg ilyenek.
Lehet, h ő is úgy látja, mint te: Egy hétig felé sem néztél, mit akarjon tőled?
Logika, gyerekek!
Utolsóra.
Hívjam fel minden nap?
haver ez a taktika sokszáz éve így működik... nekem még fater mondta... és a bizonyíték?
Szapphó görög írónő Aphroditéhoz című versét idézem:
"Mert ha most kerül, hamar ő keres fel, most ha nem kell tőled ajándék, ő ad, most ha nem szeret hamar érted ég majd"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!