Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Tényleg beválik?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam már, hogy ha a pasi kicsit elhanyagol, ne keressem, sz..ak a fejére, és akkor majd észbekap.

Írnátok tapasztalatokat?

És hogyan lehet kibírni azt az egy-két-három hetet????

2009. nov. 26. 18:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Van akinél beválik. Kibírni pedig úgy lehet, ha lefoglalod magad valamivel.
2009. nov. 26. 18:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
ez a taktika amúgy csajoknál is működik.:) csak aztán nehogy az legyen a baj h mind2en sz@rtok egymás fejére!
2009. nov. 26. 18:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Sztem ez max 1 hét legyen, ne 2-3 mert akkor már teljesen megszakad a kapcsolat :S

"feledkezz el róla" "véletlenül" ;)

2009. nov. 26. 18:54
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
szerintem inkább próbálj meg vele beszélni, ha nem akarod elveszíteni - így még talán menthető, ha nem, akkor nem éri meg emésztened magad
2009. nov. 26. 18:57
 5/14 A kérdező kommentje:

Egy hét? Annyi idő nem elég. Eddig egy hét után hívtam fel, úgyhogy min. kettő.

(Persze, tudom, ha egy hétig felém se néz, akkor mi a fenét akarok tőle?)

2009. nov. 26. 18:58
 6/14 A kérdező kommentje:

Ha a közelembe van, nem tudok beszélni. Meg mit mondjak neki?

Mondtam már, hogy ne játsszon az érzéseimmel, de mindig az a válasz, hogy nem játszik, jó úton haladok a szíve felé.

Aztán úgy megy el, hogy majd hív. Aztán egy hét múlva felhívom, hogy mi van vele, és akkor olyan mintha örülne, hogy beszélünk.

Azért gondoltam, hogy most nem hívom, hogy mikor jutok magától eszébe. Meg szeretném, ha olyan lenne mint az elején. Jó éjt sms, meg ilyenek.

2009. nov. 26. 19:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, h ő is úgy látja, mint te: Egy hétig felé sem néztél, mit akarjon tőled?

Logika, gyerekek!

2009. nov. 26. 19:00
 8/14 A kérdező kommentje:

Utolsóra.

Hívjam fel minden nap?

2009. nov. 26. 19:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
lehet ő is így gondolkodik, ahogyan te. ha akarod őt, hívd fel minden nap. ha nem, akkor meg hagyd. minek itt tesztelgetni. régebben én is próbáltam, de én fél napnál nem bírom tovább. már nem csinálom, mert fölösleges, csak magamat kínzom vele. ha hallani akarok róla, írok neki sms-t, agy felhívom, ennyi.
2009. nov. 26. 19:07
 10/14 aftersex ***** válasza:
100%

haver ez a taktika sokszáz éve így működik... nekem még fater mondta... és a bizonyíték?

Szapphó görög írónő Aphroditéhoz című versét idézem:

"Mert ha most kerül, hamar ő keres fel, most ha nem kell tőled ajándék, ő ad, most ha nem szeret hamar érted ég majd"

2009. nov. 26. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!