Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akivel ismerkedek fiú, nagyon tetszik belsőre és külsőre is, de az öltözködése egyáltalán nem. Hogy hozzam neki fel a témát?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon felszínesen hangzik. Nem is azt várom el, hogy a legújabb, legdrágább ruhákat vegye meg magának. De a mostani öltözködése nagyon nem tetszik.2013. dec. 24. 13:55
21/26 anonim válasza:
Nem, nem azt jelenti de ezt írtam is. Hanem pl felhúz olyan ruhákat amik abszolút nem illenek össze. Kockásat a csíkossal. Pirosat a rózsaszínnel és így tovább. Előnytelenül öltözködik. Pl van egy kis oldalhusija és feszülős haspólót húz nyáron. Vagy vastag a combja és miniszoknyát húz. Vagy olyan ruhákat, ami az alakjához nem passzol. Vagy nem tud egy eseménynek megfelelően öltözködni. Pl nem megyünk színházba farmer-póló összeállításban. Ilyesmikre gondolok. Az öltöködés is sokmindent elárul az emberről. És ilyenkor nema divatról beszélek.
22/26 anonim válasza:
21.
Én nem is arról írok,hogy nem öltözik ki amikor színházba megy.Az igénytelen öltözködés is más.
Egy normális értelmes lány nem öltözik úgy ahogy írtad.Én meg nem veszek fel csíkosat kockással és szivárványszínben.
Én konkrétan arról írtam,hogy a srác sima farmer + egyszínű sötét pólót vesz és valami egyszerű pulóver.Ez hol igénytelen?
23/26 anonim válasza:
Személyiségjegy végül is az is, hogy nem izgatja mit vesz fel. Engem nem zavarna, amíg "ízléstelenül" néz ki valaki, amíg tiszta, nem szakadt ruhákat hord.
24/26 anonim válasza:
Én konkrétan az ízléstelenségről beszéltem, abba beletartozik az is, hogy tud-e alkalomhoz illően öltözködni vagy sem. A farmer sima póló összeállítással nincs semmi baj, amíg tiszta, én sem erről beszéltem. Hanem, hogy nem volt ízlése és nem összeillő ruhadarabokat választott össze. Azért ez alapnak tekinthető, hogy valaki tudjon csinosan öltözködni. Ha személyiségjegyként fogjuk fel az ízléstelenséget, akkor nem kezdenék iylen emberrel.
25/26 anonim válasza:
az más.De akkor se berskáá meg a többi divathulladékra kell rávenni hanem rávilágítani,hogy lehetne kicsit igényesebb!
26/26 A kérdező kommentje:
Igen, írtam is, hogy nem azt várom el hogy a legdrágább ruhákba járjon. De nem is azt hogy felvegyen mindent mindennel..
Nyugodtan lehet leszólni, de a lányoktól is elvárják szerintem azért, hogy öltözzenek fel igényesen. Ne vegyenek fel leopárdmintásat zebracsíkossal, gumicsizmát egy elegáns ruhához.
Csak annyit szerettem volna, hogy hogy tudom rávenni arra hogy valahogy máshogy válogassa össze a darabokat.
2013. dec. 25. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!