Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akivel ismerkedek fiú, nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akivel ismerkedek fiú, nagyon tetszik belsőre és külsőre is, de az öltözködése egyáltalán nem. Hogy hozzam neki fel a témát?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon felszínesen hangzik. Nem is azt várom el, hogy a legújabb, legdrágább ruhákat vegye meg magának. De a mostani öltözködése nagyon nem tetszik.
2013. dec. 24. 13:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
h&m szar, ne onnan a turiból öltöztesd! még a zara is jobb
2013. dec. 24. 14:17
 12/26 anonim ***** válasza:
52%
Én is pont ebben a helyzetben voltam a mostani barátomnál. Szörnyen öltözködött, ízléstelenül, kockásat a csíkossal simán felvett. A hajam égnek ált tőle. Ezen kívül minden rendben volt, szóval gondoltam próbálom jó útra vezetni. Ez nem személyiségjegy, hogy nem szabad emgválzotztatni. Ez szimplán ízlésficam. Úgyhogy megkértem, hogy jöjjön el velem vásárolni. Próbálgattunk neki ruhákat, ami pedig tényleg jól állt neki, azt agyon dícsértem, hogy milyen férfias benne. És végülis megvette őket, mára már egész normálisan néz ki, de midnig elmegyek vele vásárolni, nehogy valami hülyeség jusson az eszébe. :D
2013. dec. 24. 14:19
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
"Bershka, H&M" Ezek mik is?
 14/26 anonim ***** válasza:

attól még nem a divatot diktálja az 1 dolog :DDDDD

amúgy én változó, hogy öltözködöm általában átlagosan, mert kevés jó ruhám van megmondom őszintén....

kivéve retro buli :D

15/26 anonim ***** válasza:

"Ez szimplán ízlésficam"

Ha neki tetszik vagy megfelel akkor nem mind1?Annyira utálom az ilyeneket.Pedig átalakítottad!

2013. dec. 24. 14:23
 16/26 anonim ***** válasza:
Bershkát akkor sem vennék fel, ha pisztolyt tartanának a fejemhez. Mekkora elbaszott ízlésük van a mai lányoknak.
2013. dec. 24. 14:30
 17/26 anonim ***** válasza:
#15, nem arról van szó, hogy neki tetszett. Arról volt szó, hogy neki teljesen mindegy volt, mert nem érdekelte az ilyesmi, ezért vette fel kb azt ami a keze ügyébe került. Ez nem átváltoztatás, abban az értelemben ahogy te gondolod. Akkor akarnám megváltozatni, ha nem tetszik valami személyiségvonása, és próbálnám más irányba terelni. Azt nem szabad. De könyörgöm, ha valaki férfi, öltözzön már normálisan. Nézzen ki valahogy, legyen stílusa. Nem kel divatmajomnak lennie, se dárágán öltözködnie. De ti is ugyanúgy elvájrátok, hogy a lány aki mellettetek van, az csinos legyen. Hogy büszkék lehessetek rá. Ezt én is elvárom a férfiaktól. Nem érzem jól magam olyan mellett, aki nem ad magára. Egy férfi legyen csinos és ápolt igenis.
2013. dec. 24. 14:45
 18/26 anonim ***** válasza:

17.

Tévedés én nem várom el.Viszont a csaj saját magának öltözik,mindig csinos akar lenni!

Én meg tiszta és normális viszont egyszerű ruhákba járok.

2013. dec. 24. 14:55
 19/26 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy ha a barátnőd ízléstelenül ötlözködne, nem tetszene anynira és nem szívesen jelennél meg vele. :)
2013. dec. 24. 14:58
 20/26 anonim ***** válasza:
Na ácsi.Mi az ízléstelen?Az,hogy nem divatozik?
2013. dec. 24. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!