Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felizgult a barátom?
Figyelt kérdés
Ma bementünk a szobájába és elkezdtünk csókolózni. Mellette feküdtem és magára fordított vadan elkezdett csókolni, volt nyelves csók is és a nyelves csók után epkezdte kapkodni a levegőt és mégjobban szorított magához. Amikor én voltam alul,akkor is ugyanezt csinálta. Amokor pedig hason voltam rámfeküdt. Ennyitől felizgulhatott? Am.nem nagyon mosolygott, inkább komoly arcot vágott és a szemét nem nyitotta ki teljesen. Mi történt vele? 17f 16 l2013. dec. 24. 00:45
1/13 anonim válasza:
Ez nagyon rosszul hangzik, mihamarabb hívnod kellene egy ördögűzőt mert ez akármi lehet.
2/13 anonim válasza:
Talán megkívánt... Miért kínzod?
3/13 anonim válasza:
Singularity: Igen, Ghost Busters kell ide.
4/13 anonim válasza:
Ilyet még én se láttam, ehhez már boszorkánymester kéne.
6/13 anonim válasza:
1-es miért ilyeszted be a csajszikát?? :D
7/13 anonim válasza:
Jaj Istenem, szegény lány. :D
Igen, ezt hívják annak, hogy felizgult. xD
9/13 anonim válasza:
Aztán, amikor hason feküdtél és rád feküdt, nem éreztél nála valamit f**ztájékon? Lehet, hogy mégis barátnőd van. Így még nehezebb megállapítani, hogy vajon felizgult-e vagy csak vizelési inger gyötörhette már napok óta.
10/13 anonim válasza:
lehet hogy valami belement a szemébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!