Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem hogy a pasim más lányokkal flörtölget. Nem is eggyel. Jó pár üzijét olvastam. Van pár szexuális tartalmú is. Nem akarom hogy tudja azt hogy tudok a dologról. De mégis finoman a tudtára adnám hogy nem vagyok madár! Ötlet?
Megundorodtam tőle szinte. Hogy képes másokkal flörtölni miközben azt hazudja nekem hogy szeret. Az egyik csajjal még randizott is, a másikkal szexelni akar...
28/L
Jé, én sem fogadtam vakságot, nem is lettem vak, mégsem flörtölök, nem randizok és nem próbálok lefeküdni senkivel. :)
Szerintem így ennek a kapcsolatnak sok jövője nincs, ő össze-vissza csajozik, te kutakodsz az üzenetei közt, jobb lenne, ha keresnél valaki mást.
Szia!
Én hűséges lennék de sajnos nem találok párt magamnak!
Keress magadnak mást!
Én is társkeresős trükkel szivattam meg az exemet. Baromi jó érzés volt. Azon kivül kibökdöstem az összes kerekét tudtam, hogy hétfőn amúgy is mindig kapkod és későn indul csináltam neki egy kis meglepit :D
Szeretek meglepetéseket okozni!
Viktória, a flörtnek az a lényege, hogy szexuális üzenetek is vannak benne.
Ha ez nincs, akkor beszélgetésnek hívjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!