Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sos A barátom és a szülei a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sos A barátom és a szülei a családi utazásra magukkal akarnak vinni. Mit tegyek? :o

Figyelt kérdés
A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt, régóta ismerjük egymást. És most kitalálták a szülei,hogy mi lenne ha két hónap múlva velük mennék Németországba egy hétre a rokonaikhoz és ők fizetnének nekem mindent. Holnap estig kell dűlőre jutni. És ez annyira megrémisztett,hogy hihetetlen. 16 éves vagyok, barátom 20. Valaki adjon valami tanácsot, hogy mit csináljak? Ezt nem fogadhatom el ugye? Vagy kérdezzem meg szüleimet? Vagy mi? :(( Kérlek segítsetek teljesen kétségbeestem
2013. dec. 23. 10:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugtattatok :)
2013. dec. 23. 11:19
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Kedvesen, de határozottan mondj nemet.
2013. dec. 23. 11:31
 13/20 anonim ***** válasza:
57%

Kérdezd meg a szüleidet.Ha ők beleegyeznek, és te is szívesen mennél, akkor hajrá :)

Örülj ha hívnak magukkal, mert az, azt jelenti, hogy szeretnek téged.Ugye te is hallottál már a rettegett fiús anyákról? Van ahol anyósnak hívják őket.Ne akard megismerni :D

2013. dec. 23. 11:55
 14/20 anonim ***** válasza:

Én már kicsit idősebb vagyok nálad, de ha hasonlóan kételkedem a dolgokban, akkor mindig a szüleimhez fordulok tanácsért. Tudom, hogy ők csak is jót akarnak nekem és ezért adok is a véleményükre. Amikor a páromék mentek Görögországba felmerült a kérdés, hogy megyek-e velük. Az utamat nekem kellett állnom, de minden mást megkaptam másfél héten keresztül, amit a család is. Én ezt így elfogadtam és belementem. Nagyon jó kis nyaralás volt, úgyhogy nem bántam meg. A párom is jön velünk nyaralni mindig. :)

Kérd ki a szüleid véleményét, szerintük ez nem korai-e, ők mit szólnak ehhez. Ha rokonokhoz mennétek, akkor gondolom a szállást és kaját ők állják, a repülőjegy pedig a mai világban már Németországig nem egy olyan nagy tétel, amit ne fogadhatnál el!

2013. dec. 23. 12:00
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

"A szüleidet mindenképpen meg kell kérdezned, mert a beleegyezésük nélkül nem mehetsz sehová."

Ez egyáltalán nem igaz. Bátran elmehet a szülei beleegyezése nélkül is, meg van a joga hozzá.

Amúgy simán elfogadhatod, ha megbízol a párod családjában!

2013. dec. 23. 13:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Aha, bátran elmehet megkérdezés nélkül... a szülei meg akár a rendőrséggel is hazavitethetik, mivel megvan a joguk hozzá.
2013. dec. 23. 14:01
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

"Aha, bátran elmehet megkérdezés nélkül... a szülei meg akár a rendőrséggel is hazavitethetik, mivel megvan a joguk hozzá."

Azért nem egészen.

2013. dec. 23. 14:03
 18/20 anonim ***** válasza:

Drága 17-es! Ne akard már félrevezetni szegény kérdezőt!

18 éves koráig a szülőknek JOGUK VAN akár a rendőrséggel is hazavitetni a gyermeküket, ha az az engedélyük nélkül távozik valahová. Ennyi.

2013. dec. 23. 18:24
 19/20 anonim ***** válasza:

"Drága 17-es! Ne akard már félrevezetni szegény kérdezőt!

18 éves koráig a szülőknek JOGUK VAN akár a rendőrséggel is hazavitetni a gyermeküket, ha az az engedélyük nélkül távozik valahová. Ennyi.

"

Nem, ez nem egészen így van, mert a gyermek személyes szabadságát még a szülők sem, különösen mivel egy 16 éves gyermek már korlátozottan cselekvőképes. Akár külföldre is utazhat szülői engedély és kíséret nélkül is. Azt megnézem, hogy mondjuk Párizsból vagy Qatarból hazahozzák a rendőrök...

2013. dec. 23. 18:45
 20/20 anonim ***** válasza:
19-es, ha te is ez a korosztály vagy (gyanítom) azért figyelj oda, mert kellemetlen pofáraesés lesz, ha a katari rendőrök szépen elkísérnek az ottani őrsre, és ott ücsörgve várhatod meg, amíg itthonról érted megy valaki...
2013. dec. 23. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!