Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sos A barátom és a szülei a családi utazásra magukkal akarnak vinni. Mit tegyek? :o
Persze mindenképp megkérdezném.
Az a para,hogy megismerném a családját és olyan komoly az egész dolog. Plusz, hogy még kifizetnék is nekem így mégjobban zavar, pláne,hogy repülővel mennénk...
Írj egy kicsit többet.
Mivel utaznátok?
Hol laknátok?
Amúgy a szüleiddel mindneképp beszéld meg. Én simán elmennék, mondjuk én úgy nőttem fel, hogy természetes volt, hogy barátokat, barátnőket mindig elhívtunk nyaralni. Cserébe azt várták a szüleim, hogy ők is hívjanak minket.
Ha a szüleid is úgy látnák jónak, nyugodtan fogadd el.
Nyilván ha a barátodéknak megterhelő lenne anyagilag, akkor nem ajánlanák fel, hogy elvisznek és fizetnek mindent. Manapság annyira nem drágák már amúgy sem a repülőjegyek, nem ebben megy tönkre a családjuk, az biztos. :) Fogd fel úgy, hogy ezt kapod karácsonyi ajándéknak tőlük, és vedd úgy, hogy azért visznek magukkal, mert ennyire kedvelnek téged. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!