Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan, hogy otthagytatok valakit másért és megbántátok?
Figyelt kérdés
Karácsonyra kész káosz lett a szerelmi életem és már nem tudom mit csináljak. Van barátom akit szeretek, de már nem úgy mint régen és van valaki akibe kezdek beleesni.....2013. dec. 23. 09:38
11/18 anonim válasza:
Kedves 7-es a kérdezőnek szántam szavaim azt hittem ez egyértelmű az előzmények ismeretében, elnézést ha félreérhető volt. A GYIK szabályai szerint egyébként sem szabadna egymás válaszaira reagálni, csakis a kérdésre válaszolni. Persze más kérdés, hogy erről a többség nem tud aki meg igen az sem veszi figyelembe :)
12/18 A kérdező kommentje:
Még sosem csaltam meg senkit, és szerintem az teljesen más, teljesen tudatos dolog, mindegy hogy ivott e az illető. Van pár közös óránk és ezért nehéz lenne elkerülnöm. Lehet, hogy az újjal csak pár hónapig lennénk együtt, de az is lehet, hogy az lenne életem legjobb pár hónapja. Akárhogy is döntök nagyon nagy a kockázat. Helyre akarom hozni a mostani kapcsolatot de nem tudok nem gondolni az újra. Az is igaz hogy nem ismerem őt eléggé de most hogy ismerkedjek vele miközben járok valakivel? Mindenképpen döntenem kellene minnél hamarabb mert ez így nekem a legrosszabb. A barátom még mindig nagyon szeret, és nem tudja, hogy én már nem érzek úgy iránta. Az új srác meg nem gondolja h sok esélye van nálam a barátom miatt...
2013. dec. 23. 12:06
14/18 A kérdező kommentje:
Egyetemről
2013. dec. 23. 12:14
15/18 anonim válasza:
Szerintem akkor hagyjad..tényleg nem lenne fair a baratoddal szemben ha tovább folytatnád az ismerkedést másrészt esetleg az új srac előtt sem vet jó fényt ha miatta könnyen és gyorsan kihajitod a régit. Az a típusú rendes srác aki tiszteletben tartja a kapcsolatot és nem szívesen ronditana bele. Akkor nincs mese most kell döntened. Mennyire akar téged? Kölcsönös a szerelem? Szeretné hogy miatta szakits? Meddig fog várni rád? Ezek is fontos szempontok nehogy végül két szék közül pad alá kerülj.
16/18 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy én sem tudom. Inkább csak célozgatott, meg kérdezte, hogy együtt vagyok e még a barátommal. Nem akar komolyan rám nyomulni amíg kapcsolatban vagyok szerintem. De fogalmam sincs, hogy igazából mennyire akar engem.
2013. dec. 23. 12:41
17/18 anonim válasza:
engem elhagyott másért.. és pár napja mondta hogy nem érzi hogy a csaj úgy akarná mint én..
18/18 anonim válasza:
Tiszteletben lehet tartani a másik kapcsolatát úgy, hogy közben kifejezem neki, mennyire vonzó dolgokat látok benne. Az, hogy valaki miben jó, és számomra miben vonzó, nem fogom csak azért "nem mondani" mert van valakije. A pozitív visszajelzés fontos, és ha amíg van valakid, nem tudja elhitetni veled, hogy akar, megtenne elég sok mindent érted, addig "csak kíván". Ezért én nem dobnám a régit, persze ha a régi mellett ilyen problémák merültek fel, akkor előbb kiseperném ezt a tornácot, mert nem más miatt lépnék le, hanem mert a régi pasim már nem tesz boldoggá... Érted ugye. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!