Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem igeny tetszik egy lány! Hogy mondjam el neki?
Fogod magad és a szemébe mondod. Ennyi.
De ne msnen, meg chat, meg vmi hasonló társalgóprogramon..Az annyira sablonos.
Bár ha a kiszemelt 14-16 között van akkor elég az is. Idősebb lánynak azért már illik szemtől szembe megmondani.
A mai fiatalok, valahogy így, idézem:
Jó a segged kőkóla? De választékosabban is kifejezheted magad.. pl:
.. szeretnéd, hogy gyereket csinyájjak neked? nem? akkó csinyájjuk úgy, hogy ne legyen gyerek!xD
Discoban: "Gyüssz topogni, ge.có?" Majd egy kis tánc után megkérdezed tőle, h "Hazakísérhetlek?" Miközben ezt kérdezed, a kezeddel formálj a levegőben idézőjelet, ha azt mondja: "Igen/ Meg hát!" , akk nyert ügyed van.
Egyébként a viccet félretéve: ne kerek-perec úgy állj elé, h "Csajszi, tetszel nekem!", mert nekem például nem tetszik, ha vki így mondja meg. Vicces beszólásokkal jelezd, amik még csak véletlenül sem sértőek és mosolyogj rá sokat, nézd sokat, de semmiképp sem bámuld! Bókolj neki sokat, mondd, h "Ma különösen jól nézel ki!" + ehhez hasonlók, de ne vidd túlzásba! Azért ne akaszkodj rá! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!