Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak valóban ilyen könnyen túllépnek egy hosszú kapcsolaton?
Figyelt kérdés
Közel 4 évig jártunk..a kapcsolat vége felé bár sokat veszekedtünk, szerettük egymást. Sőt olykor azt éreztem, ő jobban szeret,mint én őt. Aztán alig egy hónapja,hogy szakítottunk, én totál tönkrementem ezidő alatt, ő pedig minden hétvégén haverok, pia, jókedv... Valóban ennyi lenne? 1 hónap alatt elfelejtett2013. dec. 22. 22:24
11/16 anonim válasza:
én egy N szakitotam lassan egy éve és most se tudom elfelejteni nem megy ki a fejemből mindig rá gondolok néha sírok is most is pityergek.
Te hát nem mindenki egyforma!!!
F22
12/16 anonim válasza:
Az én exemnek már aznap délután(!) volt más. Neki a nő csak és darab hús érzelmei nincsenek irántuk csak megjátssza a szex miatt.
13/16 A kérdező kommentje:
Sosem gondoltam, hogy ő ilyen lesz..és most csupa olyan dolgot tesz, amit utáltam, ha csinál... nem is értem,mi értelme ennek...mintha kifordult volna önmagából...v ez az igazi énje... Elítéli az olyan embereket, akik úgymond "ki akarják élni magukat"..akk ez mi? ő ugyanezt csinálja
2013. dec. 24. 22:59
14/16 Zakathol válasza:
Ne érdekeljen mit csinál. Az én volt barátnőm ugyanazt csinálta amit most te is írtál. Ezen kár agyalni. Lépj túl és annyi. Idővel rá fogsz jönni, hogy sokkal jobban jártál :)
15/16 anonim válasza:
Szerintem direkt csinálja hogy bosszantson vele és féltékennyé tegyen. Nagy benne a sértettség. Ez azt mutatja hogy nem közömbös. Hasonló volt nálunk is. Ahogy telik az idő nem fog ennyire érdekelni. Közömbössé válik.
16/16 anonim válasza:
Ezer szónak is három a vége: Nincs Túl Rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!