Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem alhatok nála hétköznap?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem alhatok nála hétköznap?

Figyelt kérdés

Teljesen min1, hogy szünet van vagy nincs. Nem engedik a szüleim. 18 leszek, más velem egykorúak ilyenkor szinte már a barátjuknál laknak. Van aki 7-ből 5 napot nála tölt van aki haza se megy és egyikért sem szólnak a szülők, ráadásul nincsenek együtt max. 4 hónapnál. Én már a barátommal több mint 1 éve együtt vagyok, egy utcával lakik arrébb tőlünk, és még jó helyen is vagyok náluk. Elegem van már abból hogy pont amiatt nem mennek köztünk jól a dolgok mert anyáék nem hagynak magánéletet.

A szobámban nem csukhatom be az ajtót nem hogy akkor amikor itt van de még akkor sem amikor nincs. Mert hogy ebből szobából megy ki a meleg. Hétköznap suli időben hiába érek haza 5 óránál korábban a barátom akkor sem jöhet le este 6-nál korábban mert hogy tanulnom kell. Általában 4-re haza és 2 óra alatt röhögve tanulok rendesen... de így ezt sem engedik.. unom már ezt az egészet.

2013. dec. 22. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Elolvastam az 1-2 mondatot, a többi már nem is érdekel. Gyerek vagy még ..
2013. dec. 22. 20:20
 2/7 A kérdező kommentje:

Akkor mégis bammmeg mi a büdös fenéért írtál hozzászólást?

Tudtommal ez az oldal arra szolgál hogy kérdéseket tegyél fel és normális - nem olyan mint te - emberek válaszolnak rá.

2013. dec. 22. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi nincs mit csináljunk. Ha betöltötted költözz a barátodhoz, vagy máshova, ha a megtudsz állni a sarkadon.Addig az van amit ők mondanak.
2013. dec. 22. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Te biztos egyke vagy.
2013. dec. 22. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Idiótán viselkedsz, vedd észre magad.
2013. dec. 22. 20:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Várj csak ... hogy is hívják az ilyet. Megvan! Hisztis p*cs@!
2013. dec. 22. 20:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Talán pont azért, amiért így reagálsz a dolgokra. A szüleidnek igaza van. Nem kellene rögtön felkapni a vizet, ha valaki megmondja az igazat és az neked nem tetszik. Gyerekesen viselkedsz, és gyereknek nem való a szex. Ennyi.
2013. dec. 22. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!