Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIÉRT változik meg a nő ha már tudja, hogy komoly a kapcsolat?
Nekem elég színes a fantáziám és jellemző is rám a filozofikusság, igazi elméleti ember vagyok. Az elején teljesen el voltam varázsolva és mindig kérdezett, érdeklődött a témáim közül , teljesen elhittem hogy érdekli amikről elbeszélek.
Most lassan már 6 hónapja mintha kicserélték volna, állandóan a hétköznapokról, a kis csipről cseprő ügyeivel tarktál ,de OK ilyenek a hölgyek többsége, de én már beszélni se tudok neki a gondolataimról mint a kapcsolat kezdetén, vagy meg se hallgat, vagy egyszerűen nem válaszol max. annyit hogy nem tudom, nem érdekel, sose gondolkoztam ilyenen STB
Hát nézd. Én nem szeretek felületesen ítélkezni, de a "fogalmazásod" alapján nem lehetsz valami "filozofikus" ember.
Én nőként vagyok úgy, hogy nagyon "elemző" típus vagyok, és alig volt eddig 1-2 fiú, aki tudta tartani a tempót. Az elején persze ők is bepróbálkoztak, hogy mennyire érdekli, de egy idő után csak bámul maga elé, hogy mit beszélek. :)
Apró-cseprő témák engem sem érdekelnek, a falra tudok mászni, ha kérdezi: mit ettem? Vagy milyen napom volt? És ő sorolja fázisosan, mik történtek vele.
Közös témát kell találni, mást, mert az pl nekem sem jön be, amikor az amúgy is unalmas napközbeni dolgainkat ismételgetjük. Jó, az enyém nem az, de akkor se szoktam emlékezni rá, mit reggeliztem. :)
"de OK ilyenek a hölgyek többsége" :DD
Ezen a fogalmazáson behaltam! :D
Reménykedj, hogy legalább viccesnek talál. ;) Egyébként nem, nem ilyenek. Csak páran. Én lány ismerősökkel például emberi, elemezgetős, pszichológiai, filozófiai, elmélkedős dolgokról jobban el tudok társalogni. :)
Persze, belejátszhat, hogy engem nőként inkább a "szépfiúk" vonzanak, legyen értelmes, de nem az eszével fog meg- tény.
Téged meg talán inkább a helyes csajok. És nem figyelsz arra, az elején, mennyire lesztek ebben egy hullámhosszon.
A nők gyakorlatiasabbak "is"- két lábbal tudnak a földön állni, szerintem sokszor racionálisabbak, de mást nem tudok írni: ha csak nem vagy nagyon "elszállt" (más mint az elvont!), akkor szerintem elmélkedősben marha sok nőt találhatsz! :)
Én például elvont vagyok, talán te "elszállt" vagy, mert én például szívesen elemzek (és ez nagyon is összefügg a "gyakorlatiassággal"), de egy "költői lelkületű", érzelgős, folyton "kalandozó" fiúval talán(?) nehezen jönnék ki. :)
Szerintem semmit ne olvass "csajozási tanácsok" témakörben, mert elég felületes, és általánosító a dolog.
Nem akarják az embert egyénként megismerni, durván sarkítanak, és annyira pontatlanok, hogy mázlijuk: nem céllövő tanfolyamon vannak, mert magukat lőnék orrban. ;D
De, hogy megnyugtassalak: nőknek is van tanács bőven az interneten, ezekkel felesleges foglalkozni. Egy filozófikus ember mindig magától jut meggyőződésre, megismerni akar, nem véleményeket átvenni. :) Én legalábbis így szoktam. :)
De itt van például, mivel tömik a nők fejét. A barátnőd talán épp egy ilyenbe "esett" bele. :)
Az jó, ha programozó vagy. Engem például filozófikus emberként érdekel a programozás is. Innen is látszik: valahol egy tőről fakadhatnak ezek a dolgok. :)
Még szinte kislány voltam, de már végigolvastam a filozófiai nagyjait, de egy idő óta saját elméleteket "alkotok". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!