Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MIÉRT változik meg a nő ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIÉRT változik meg a nő ha már tudja, hogy komoly a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Nekem elég színes a fantáziám és jellemző is rám a filozofikusság, igazi elméleti ember vagyok. Az elején teljesen el voltam varázsolva és mindig kérdezett, érdeklődött a témáim közül , teljesen elhittem hogy érdekli amikről elbeszélek.

Most lassan már 6 hónapja mintha kicserélték volna, állandóan a hétköznapokról, a kis csipről cseprő ügyeivel tarktál ,de OK ilyenek a hölgyek többsége, de én már beszélni se tudok neki a gondolataimról mint a kapcsolat kezdetén, vagy meg se hallgat, vagy egyszerűen nem válaszol max. annyit hogy nem tudom, nem érdekel, sose gondolkoztam ilyenen STB

2012. júl. 25. 13:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Mindegy kérdező: visszatérek első válaszomhoz! Nem ítélkezem felületesen.

Kíváncsi lennék, velem hogyan tartanád a lépést "elmélkedés" terén? :)

Sok esetben már fel sem hozom, mert az átlagemberek (így az átlagos fiúk) többségét nem igazán köti le. :)

Persze, ahogy írtam, eleinte szívesen rábólintanak ők is. Mindkét nem imponálni akar a kezdeti fázisban, legalábbis a többség.

2012. júl. 25. 14:18
 12/22 A kérdező kommentje:

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

kedves 10 , akkor egy kérdés, elnézést az OFF-ért, Te mit gondolsz a halál büntetésről ?

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

2012. júl. 25. 14:19
 13/22 anonim ***** válasza:

10. Vagyok. A halálbüntetés az egyik legkényesebb téma. Ebbe belejátszanak a meggyőződéseim is, és az, amit az emberi lélekről eddig megtapasztaltam.

A korlátozást helyeslem- a halálbüntetést ellenzem. Ha halálbüntetés nélkül megoldható a bűnös kiiktatása, akkor mindenképpen azt tartom megfelelő megoldásnak. Tudom, ennek oda-visszaható társadalmi következményei lehetnek, például a halálbüntetés bevezetése talán jobban elrettentene sokakat a bűnözéstől, így eleve kevesebben követnének el ilyesmit. Ez egy hasznos dolog volna. Ráadásul nem kellene életfogytiglan szenvednie egy embernek, nem kellene az államnak állnia az ellátási költségeit.

Ez a dolog egyik oldala- pro és kontra.

A másik: itt ugyebár újra bejön a kérdés, mennyire tehető az egyén maga felelőssé a cselekedeteiért, erről megvan a magam véleménye, legyen elég annyi, hogy felelőssé tehető. Nem megyek bele mélyebben, mert mindezzel együtt, a körülmények is nagyban közrejátszanak. (Szabadság kontra determináció: középúton az igazság).

Korlátozni viszont muszáj. "Ne ítélj, hogy ne ítéltess"- de aki ártani akar neked, azzal szemben megvédheted magad. Illetve megvéd a törvény.

Itt tudnám fokozni: még a törvény is mindig "szubjektív". Van kedved folytatni?

Az a törvény, amely az egyik embernek maga a szabadság, és a lehető legelőnyösebb társadalmilag, a másiktól elvesz, és korlátozza.

(Bevonhatnánk az emberi pszichét is, de ennyire nem szabad már részletekbe menni).

A végkonzekvencia: a halálbüntetést ellenzem, holott sok pozitívummal járhatna, a társadalmi hatásainak vonatkozásában. Viszont egyéni szinten úgy érzem, nem jogosult senki sem idáig menni (halállal büntetni valaki mást).

2012. júl. 25. 14:29
 14/22 anonim ***** válasza:

Különben ha tényleg elmélkedő típus vagy, és nem félsz igazán mélyen belemenni: üzenetben bármiről kérdezhetsz tőlem, akár kényes témákról is.

Elég kiforrott véleményem van, amit most leírtam, csekélység, ezer szálon meg tudnám még indokolni neked.

2012. júl. 25. 14:39
 15/22 Diavolino44 ***** válasza:
Semmi rosszindulat, nincs a hozzaszolasomba. De szerintem oruljel, hogy Programmozokent osszeszedtel egy csajt, aki meg egy ideig erdeklodott is a tema irant. The big bang Theory-t ajanlanam a figyelmedbe :):)
2012. júl. 25. 15:37
 16/22 anonim ***** válasza:

Ne általánosíts Diavolino44. Én "elvont", és informatika iránt érdeklődő nőként szintén ezt tapasztalom!

Na nem azt, hogy nehezen tudok bárkit is összeszedni. Az remekül megy. De az "átlagfiút" általában egyik sem foglalkoztatja túl... mélyen. :)

2012. júl. 25. 16:07
 17/22 anonim ***** válasza:

Én azt bírom ,amikor egy nő (de ez a férfiakra is igaz, de heteroként nőkkel foglalkozom) elhinti, hogy az ő agya annyira gyorsan pörög, hogy a legtöbb ember nem is tudja követni.

Csak éppen ezen esetek 100%-ban kiderül, hogy a nő (és a férfi is) elmarad az értelmi-, és az érzelmi inttelligencia-hányadosban is. Tehát aki nagyon okosnak hiszi magát, végtére is ostoba.

Semmit nem utálok jobban, mint amikor valaki nagyon okosnak hiszi magát, össze-vissza hadovál, lenézi a másikat, hogy nem tudja követni, de amikor visszakérdezem, hogy mit is mondott vagy idézek tőle, csak néz hülyén. Szóval 11-es, te sem vagy egy lángész, megnyugodhatsz. :)

2012. júl. 25. 18:38
 18/22 anonim ***** válasza:

Köszönöm, 17-es, az építő jellegű kritikádat. Azért volt idézőjelben, mert csupán az érdeklődés intenzitására értettem.

Ne képzelj bele többet, de aranyos volt. :)

2012. júl. 25. 18:43
 19/22 anonim ***** válasza:

Lásd:

"az átlagemberek (így az átlagos fiúk) többségét nem igazán köti le"

Nekem egyértelmű, de sajnálom, ha félreérthető volt, csak rossz tapasztalataid vannak. :)

2012. júl. 25. 18:44
 20/22 anonim ***** válasza:

Nézd, az intelligenciához az is hozzá tartozik, hogy kinek mit és mennyit mondunk. Engem pl nagyon érdekelnek az autószereléssel kapcsoaltos dolgok, a matematika is és imádok olvasni.

De! A barátnőmet nyilván nem fogom az autószerelés minden részletével untatni, csak nagy vonalakban elmondom a dolgokat. Matekból detto. Ha meg érdekli is, nem 1 óra alatt szeretném vele megbeszélni az egész világegyetem gondját (amit nem is tudok amúgy, csak gondoltam picit túlzok).

Tehát mennyiség ne menjen a minőség kárára. A minőség mértéke pedig az érdeklődés megtartása lehet. Hisz unott képpel én sem érdeklődöm. Ha meg végképp semmi nem érdekli az általam kiszemelt lányt, akkor kiszemelek valaki mást. Ennyi.

2012. júl. 25. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!