Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá a férjem, hogy ne flörtöljön már a szemem láttára?
3 éve vagyunk együtt.Nem egyszer előfordult, hogy szimpatizálni kezdett valakivel, akárhányszor szóltam neki, csak legyintett. Nekem ez nagyon fáj, merr valamennyi kapcsolatomban felmerültek hasonló gondok, sokan akartak belepiszkítani a kapcsolatomba.
A szexuális életünk sz*r, azzal sem nagyon foglalkozik, hiába rágom a fülét...én töröm magam a kapcsolatért, ő nem igazán, sőt leáll szemezni mindenféle rib.nccal, holott ott vagyok neki én ...
Vagy kezdjek el én is pasizgatni?? Nem tudom, hogy kellene rá hatnom....
Hordjon erényövet és így egyrészt biztonságban tudhatod másrészt ha nálad a kulcs akkor neki csak akkor van szex ha nem flörtölget más csajokkal. Hidd el rá se fog nagyon nézni másra + annyit kényeztet téged és úgy ahogy csak akarod.
Első hallásra kicsit extrémnek tűnik de ne a középkori változatra gondolj, ezek modernek és már jópár pasi hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!