Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá a férjem, hogy ne flörtöljön már a szemem láttára?
3 éve vagyunk együtt.Nem egyszer előfordult, hogy szimpatizálni kezdett valakivel, akárhányszor szóltam neki, csak legyintett. Nekem ez nagyon fáj, merr valamennyi kapcsolatomban felmerültek hasonló gondok, sokan akartak belepiszkítani a kapcsolatomba.
A szexuális életünk sz*r, azzal sem nagyon foglalkozik, hiába rágom a fülét...én töröm magam a kapcsolatért, ő nem igazán, sőt leáll szemezni mindenféle rib.nccal, holott ott vagyok neki én ...
Vagy kezdjek el én is pasizgatni?? Nem tudom, hogy kellene rá hatnom....
Ahogy látom, ennek a házasságnak nincs jövője.
Sajnálom.
Ne törd magad, mert csak tönkre fogsz menni. Add be a válást, mert ennek így nincs értelme.
A környékünkön lakik egy pasas, aki meglát egy csajt és már kiugrik a szeme. Minden lányra mosolyog. szemezni akar velük és közben ott van mellette felesége+gyereke.
Az én fejemben ilyenkor az játszódik le, hogy miért van még az a nő mellette? Nagyon sajnálom őt és a gyerekét.
Ne alázd meg magad, vess ennek véget. Pasizgass azután ha kidobtad ezt az idiótát.
a terápia nem megoldás
csak időhúzásnak használja. játszma
De Ő nem. Fogadd el. Tönkre fogsz menni lelkileg, ráadásul még jól meg is alázod magad.
Sajnálom, tudom, hogy borzasztó nehéz. De eddig is eléggé megalázó helyzetbe hozott a flörtölgetéssel, ne alázkodj meg mégjobban azzal, hogy kapaszkodsz egy ilyen rongy emberbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!